Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Life | December 30, 2019 | The Way We Play

Life

3 years ago

Jag känner livet i mig, som Ronja Rövardotter skulle ha sagt. Vi har precis lämnat Trancoso, men jag tror att vi alla redan längtar tillbaka allihop. Trancoso är som paradiset, Narnia och Nangiala i ett.

Life

Trancoso har sitt centrum kring ett torg. Quadrado, som väl betyder typ  kvadrat. Mitten av torget är en gräsplan där det spelas fotboll (vi fick höra en historia om att när Beyoncé var i Trancoso, spelade hon fotboll med barnen där. Bara en sådan sak). Runt torget ligger det små hus i olika färger, som är K-märkta.

Life

Och i mitten av torget ligger denna otroligt vackra kyrka, med ryggen mot havet.

För några år sedan var det en CD på Diesel på bröllop i kyrkan och han förälskade sig genast i Trancoso, och när han fick veta att ett av de små husen vid Quadrado var till salu, köpte han det och gjorde det till hotell, Uxua.

Life

Det här hotellet har dragit till sig ett visst klientel (Beyoncé?) och det är dyrt, förstås, så vi har aldrig bott där, men vi har ätit på restaurangen några gånger.

Life

Och så har vi hängt på deras beachclub och ätit de godaste fishtacos (med händerna, som jag skrev tidigare)

Life

och druckit kokosnöt

Life

under en palm.

Life

vi har istället bott i ett hus med gångavstånd till Quadrado, som en oas mitt i jungeln.

Life

Och till 100 procent anammat livsstilen i Trancoso.

Life

Apropå att ta seden dit man kommer, kommer ni ihåg vad jag skrev om Brasilianare och deras badkläder?Att de ska vara så små som möjligt?! Japp.

Life

Och apropå badbyxor, så var det här det sista vi såg av Hugos absoluta favoritbadbyxor (mina med, förstås, de är ju svarta!) innan de av någon anledning drogs av av en våg när han var ute i vattnet och han var tvungen att vänta i vattnet tills han fått ett par nya byxor och kunna gå upp ur vattnet med någon form av värdighet.

Ja, ja. Livet. Kan inte bli bättre än såhär, när det största problemet är ett par bortspolade badbyxor.

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se