Instainspiration

7 months ago

i brist på något att berätta från mitt eget liv, som faktiskt tuffar på i vanlig arbetstakt och saknar helt bilder på det, blir dagens inlägg en instainspiration, bilder som jag har sparat från instagram, och varför.

instainspiration
  1. Bitestudio är det märkte som utsågs till Célines efterträdare när Pheobe Philo slutade där, av brittisk press. När man ser den här trenchen, förstår man varför.
  2. Jag har en sådan här kruka från Dakabom, som jag älskar, tänk att ha så här många…
  3. Med risk för att förlora följare pga tantsnusk, så måste jag ändå lägga upp den här bilden från Bukowskis, på Åsa Jungelius vackra konstverk. Jag skulle inte ha något emot att ha det här hemma.
  4. Isadeco som gör så fina krukor, har kommit med en ny serie krukor med relief i blommönster. Tycker att de är så fina.
  5. Det första smycket Maria Nilsdotter gjorde var “clawring” som snabbt blev populär. Nu har hon gjort en earcuff på samma tema, hur fin som helst.
  6. Johanna Bradford var på Artilleriet, och tog en bild, jag såg en fin trästege till vår garderob, där vi har så att säga byggt förvaring på höjden.
  7. Jag stylar ju mycket mammor och deras bebisar, så när jag såg den här bilden från Milk Magazin blev jag inspirerad, tror att det är den intensiva blicken, men också den söta outfiten.
  8. Ok. Här ska vi tillbringa julen. Tänkte lägga fram det lite försiktigt här på bloggen, att vi inte tillbringar julen i mörka, kalla Svedala, utan varma, tropiska Brasilien. För två år sedan var vi i Trancoso och blev förälskade, då bodde vi på Etnia Pousada, nu reser vi tillbaka dit. Berättar mer om det snart…
  9. OCH då skulle denna FANTASTISKA klänning från Rodebjer passa alldeles utmärkt. I Brasilien bär man vitt på Nyårsafton som ett tecken på fred. Så vackert.