H o m e

5 years ago

Äntligen, äntligen, äntligen har vi satt upp tavlor hemma. Eller, vi fick faktiskt hjälp. För jag måste vara så där superprententiös och ta hjälp av en curator och en kille som hänger tavlor på typ gallerier. Men det var hur kul som helst, och nu med tavlorna uppe, känns det som ett nytt hem.

Eller vad tycker ni?

H O M E

Tadaa

H O M E

Tyckte att det var roligt att hänga ett pyttelitet konstverk ovanför soffan, istället för ett stort, som man så ofta gör.

H O M E
H O M E

Ja, just det, under den här tavlan kommer det att komma…

H O M E

… en sån här, som jag till slut lyckades buda hem. Den kommer från Danmark nästa vecka. Jag har nog till slut lärt mig nät-budandets konst, där jag sitter på kvällen med bultande hjärta framför datorn och väntar på att någon annan ska buda högre. Jag tror att det är femte gången eller så, som jag har försökt att köpa denna “reol” från Mogens Koch, och nu är lyckan stor. Det kommer bli superfint, jag visar när den står på plats.

H O M E

Bredvid hänger “stav” , en rostig stav, helt enkelt.

H O M E

och ovanför våra huvuden hänger som vanligt inte en tavla med glas, eftersom jag är rädd att den ska ramla ner i just våra huvuden när vi sover.

 

Anna · 5 years ago
Superfint! Älskar dina inlägg!

Malin Rudén · 5 years ago
Tack Anna❣️

Sofia · 5 years ago
Helt otroligt fint! Och supersmart att ta hjälp, var det via Nordiska Galleriet?

Malin Rudén · 5 years ago
Exakt - Ditte Lauridsen som jobbar på Nordiska Galleriet och Max som satte upp alla tavlor.

Hanna Svensson · 5 years ago
Superfint! Ditt hem är fantastiskt! Får man fråga var den fina fotbollstavlan kommer ifrån?(för det är väl fotboll de spelar? :))

Malin Rudén · 5 years ago
Tack Hanna! Tavlan (som jag också tror att de spelar fotboll på) är av Jockum Nordström. Googla honom, om du inte kan hitta exakt den, så har han gjort många fina liknande. Kram

Hanna Svensson · 5 years ago
Tack för tips! Kram och trevlig helg!

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

[email protected]
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se