The Way We Play

Weekdays

7 months ago
weekdays

denna vecka har jag jobbat väldigt mycket.

som frilansare kan det ju variera med jobben, ibland är det lugnt,  ibland är det väldigt mycket på en gång. och eftersom jag inte alltid vet när nästa jobb kommer in, passar jag på och tackar ja så mycket det går.

så jag har mest spenderat tid i studios och hos klädagenter denna vecka, som kallades “stockholms fashionweek”.

weekdays

men det gjorde inte så mycket, eftersom det har varit en hel del roliga plåtningar, med härliga människor, som detta lyckopiller, som jag tar på rumpan, nej, förlåt, nålar in kläderna på.

weekdays

mitt i denna intensiva tid, bjöd sig ett gäng vänner in på middag. som tur är har vi nästan alltid pasta, en burk pesto, pinjenötter, ruccola och lite annat smått och gott hemma, så vi gick all in, på en vanlig onsdag.

weekdays

och det är nog när jag ser den här bilden på mig, sippandes på champagne, utan haka och med ganska  taskig hållning, som jag tänker “ser jag verkligen ut sådär?!” och tänker att jag behöver någon slags förändring (klippa håret och skaffa mig ett jobb?)

det kanske var den här bilden som fick mig att…

weekdays

…plötsligt klippa av håret en decimeter i hopp om någon slags förändring till det bättre.

jag har en jätteduktigt frisör, och jag har en tid inbokad, men kunde liksom inte låta bli. när jag såg håret i handfatet fick jag en “britney spears”-känsla, som att jag gjorde något lite galet, för impulsivt.

weekdays

men det blev faktiskt ganska bra, kanske lite ojämt, men det rättar nog min duktiga frisör till.

2 Replies to “weekdays”

 1. Julia Brukroken says:

  Det är så märkligt det där med hur man ser sig själv. Du är alltid den snyggaste och mest stilfulla kvinnan jag kan tänka på. Bilden är förövrigt starkt missvisande – du ser inte ut sådär. Du är inspirerande, klassisk och glänsande . Kram Julia

  1. Malin Rudén says:

   Underbara, fantastiska Julia – TACK! Fick en liten tår i ögat faktiskt. Så fint – du gjorde min dag (och kanske resten av veckan); Massa kärlek till dig!
   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Malin Rudén

Malin, yrke stylist
gift med Andreas, Oscar 11 år, Hugo 8 år
malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se