Happy holidays

5 years ago

happy holidays

så kom den, julen, och det blev ju riktigt bra alltihop.

happy holidays

granen stod så grön och grann i stugan. och det som jag varit mest orolig över, att barnen skulle bli missnöjda med sina julklappar, och att det inte var så många julklappar, var helt fel. de var överlyckliga över “nyttiga presenter”som böcker och underställ. och så varsin lite finare present.

happy holidays

och sedan hann jag precis duka bordet för elva personer, innan det ringde på dörren (och jag skrek till killarna att öppna, medan jag rusade in och klädde på mig och drog lite mascara på ögonfransarna).

och jullunchen förflöt utan missöden och var precis som den skulle och när alla gäster gått hem…

happy holidays

… öppnade Andreas champagne och så åt vi ostron

happy holidays

ingen riktig tradition än, eftersom vi varit bortresta de senaste fyra åren, men innan vi började resa bort, och barnen var mindre, hade vi ostron, skaldjur och champagne efter att de små hade gått och lagt sig. nu var de med, och smakade nyfiket på havets olika härligheter (men inte champagnen, givetsvis, inte riktigt än…)

happy holidays

(julkulor både i granen och i öronen)

och jag måste ju säga, att trots att jag bävat för jul och all hysteri som jag trodde att den skulle dra med sig, var det här en riktigt härlig jul, som slutade lika bra som den börjat.

happy holidays

ja, för jag sa väl, att även om barnen blev överlyckliga över sina julklappar, var jag nog den som blev gladast av alla.

happy holidays

sedan, på juldagen, började allt om igen, med lika många gäster till som ville komma till oss och fira jul. och det kan man ju inte säga nej till. det var bara granen som började tröttna lite…

och Hugo som så fint sammanfattade allt på annandagen “om jag äter ett sånt där julbord en dag till, kommer jag att bli rund som en boll”.

Anna · 5 years ago
Åh fint! Vilken storlek av väskan blev det? Funderar på en själv...

Malin Rudén · 5 years ago
Hej anna, Det är en small, tror jag (för det finns x-small också) och den är perfekt i storleken, nu har jag använt den i några dagar och jag älskar den!

Anna · 5 years ago
Åh tack för svaret! Så häröigt att du är nöjd!

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

[email protected]
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se