The Way We Play

Never not alone

2 months ago

och så satte vi oss i bilen och åkte ner till landet dagen efter skolavslutning. andreas föräldrar var lärare, så han har berättat att hans familj, dagen efter skolavslutning satte sig i bilen (eller, rättare sagt, han och hans syskon låg i det nedfällda baksätet tillsammans med familjens katter och åt salamimackor och läste serietidningar hela vägen ner till torekov).

och nu gör vi likadant. förutom att våra barn sitter ordentligt fastspända på ergonomiska bilstolar och äter riskakor med chiafrön och tittar på ipads.

men, känslan är ju densamma, och enda anledningen till att vi kan åka så tidigt, är ju för att jag nu har tackat nej till jobb och andreas pendlar härifrån till Stockholm, vilket jag kommer att göra senare i sommar.

och det är tydligt att det är få förunnat att kunna göra som vi gör. vårt hus ligger i ett område med sommarhus och runt omkring oss är det TOMT i alla hus… på dagarna lite aktivitet i form av hantverkare och trädgårdsmästare som putsar det sista innan sommargästerna kommer, men på kvällarna tyst och tomt.

barnen tycker att det är halvkul, även om vi försöker förklara för dem att de är priviligerade som kan vara här, men vad spelar det för roll om man inte har några kompisar att leka med.

never not alone

fortfarande glada barn i lördags

never not alone

när vi kom fram var det både varmt ute, och inne…

never not alone

barn på stenstrand

never not alone

den numera berömda badbryggan i torekov

never not alone

förutom några som var på konferens, var vi själva på hotellet idag när vi åt lunch

never not alone

och barnen hade hela poolen för sig själva

never not alone

så här kommer det – om ni är en barnfamilj i närheten, eller bara sugna på att besöka torekov, så var inte blyga att höra av er, här finns gott om sängplatser och ovan ser ni vårt helt nyrenoverade gästbadrum (vi har studsmatta också, men den är inte lika fotogenique). det är bara att komma och hälsa på!

4 Replies to “never not alone”

 1. Mimmi says:

  Men hur söt är du!!!! Vi har inte vägarna förbi men hoppas ni får besök av någon härlig familj:)

  1. Malin says:

   Tack söta!

 2. Anna says:

  Älskar dessa inlägg! Vill gärna se mer av ert fina hem! Njut av er sommar och ha det så härligt i mysiga Torekov! 🙂

  1. Malin says:

   Tack Anna! Jag tycker ju själv att jag publicerar bilder på vårt landställe hela tiden i både blogg och insta, men ska absolut göra det mer efter denna uppmuntran. Har ju hela sommaren på mig… Ha en härlig sommar du med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Malin Rudén

Malin, yrke stylist
gift med Andreas, Oscar 10 år, Hugo 7 år
[email protected]
instagram malin_ruden