En midsommarnattsdröm

4 years ago

ok, jag vet, midsommar var för flera dagar sedan. jag försöker att lära mig av mina barn att i dagens medieflöde (läs snapchat, instagram, musical.ly osv) måste man vara blixtsnabb i sin kommunikation. jag är inte blixtsnabb. punkt.

hur som helst. vi cyklade ner till midsommarstången här nere i Torekov, och plötsligt var det hur mycket människor som helst överallt. jag, som varit ensam i byn så länge, blev nästan lite folkskygg, och höll mig lite på kanten.

en midsommarnattsdröm

mem så småningom rycktes även jag med och kastade mig in bland alla hitresta stockholmare som glatt hejade på varandra med kransar i håret. fast bakom mig dansade den lokale bagaren lite försynt och visade alla att ”så här gör bagaren där han står” minsann

en midsommarnattsdröm

mannen var hemma, iallafall på midsommar

en midsommarnattsdröm

så familjen blev lite större under några dagar

en midsommarnattsdröm

och självklart plockade vi sju sorters blommor och la under pojkarnas huvudkuddar (vi andra ville ju inte ta risken att drömma om någon som inte just nu är våra respektive)  och sedan drömde vi fina midsommardrömmar allihopa

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se