Lonely together

6 years ago

min son oscar vill bli artist. det har han velat länge, redan i förskoleklass sträckte han upp handen bland blivande poliser, brandmän och fotbollsproffs och svarade klart och tydligt “jag ska bli artist”. som tur är hade han en underbar fröken, som svarade “det är klart du ska, oscar, och när jag ser dig på TV sen, så ska jag säga att den pojken har varit min elev.”

 

 

 

lonely together

han håller fortfarande fast vid sin dröm, eller sitt mål, ska vi väl säga, och jag vågar blygsamt påstå att han har begåvning och kan lyckas bli det han strävar efter.

lonely together

blev precis som alla ni andra starkt berörd av tim berglings tragiska bortgång och har också tittat på dokumentärfilmen. och det undgår ju ingen att han inte mår bra, så frågorna hopar sig efteråt, hur kunde det gå så fel. så tragiskt. men även – vilket är så viktigt att vi pratar med våra barn om – framgång och pengar betyder inte alltid lycka. vi har även tittat på dokumentären om lady gaga tillsammans, och även om hon fortfarande tycks tycka om att framträda inför en publik, så gråter hon sig nästan igenom hela dokumentären. av smärta och av andra skäl. redan då började jag prata med oscar om detta, att stjärnlivet kanske inte är så eftersträvansvärt.

vad viktigt det är att vi för vidare detta till våra barn. i en värld som vi själva inte växt upp i med internet och tillgången till sociala medier, där det tycks så enkelt att bli känd över en natt, utan egentligen ingen större begåvning eller utbildning, med program som idol och talang på tv, som också hjälper till att få fram framtidens stjärnor.

och jag har även lovat (hotat) med att följa med på alla hans eventuella framtida turnéer, hur pinsamt han än kommer att tycka att det är. jag kommer aldrig att klippa av navelsträngen, och låta honom vara någonstans själv där han inte mår bra.

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

[email protected]
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se