Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
nödvändigheter | February 23, 2018 | The Way We Play

Nödvändigheter

4 years ago

imorgon reser vi till milano. eller egentligen så är det ju sportlov och vi ska åka till “vår” lilla by i italienska alperna och åka skidor. men, eftersom vi alltid landar i milano och tittar längtansfullt ut genom fönstret på väg upp i alperna, bestämde vi denna gång att stanna några nätter i just milano.

men – detta skapar ju problem av stora format. man kan ju inte (under pågående modevisningar, dessutom) ha underställ och regntåligt i milano. så, det har packats och packats och packats om, och nu hoppas jag ha med mig 2 helt olika garderober för ändamålet. och det ska bli så kul!

med mig på resan har jag också:


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
nödvändigheter
Warning: Undefined array key "color" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 43
  1. det senaste numret av twwp. jag har ju förstås bläddrat i det, men nu tänker jag LÄSA det
  2. ja, även jag har hakat på trenden med små kattglasögon, kanske för att jag bara är påverkad av modebranschen, eller för att jag älskar dem. ännu bättre när de kommer från h&m
  3. ett litet silverspänne till håret, så enkelt att bara bli lite finare. från & other stories
  4. 4. carmax. kan inte leva utan carmax. har hört att det är beroendeframkallande, och på mig stämmer det till 100%

vi hörs från italien nästa gång!

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se