Milano

3 years ago

första gången jag var i Milano var när jag var 16 år och tågluffade med min storebror. jag minns att vi var på torget med alla duvorna framför domen och i den vackra gallerian bredvid, men jag minns inget om vårt boende. antagligen bodde vi på ett loppigt och billigt hotell inte värt att minnas.

milano
milano

jag på torget med duvorna framför domen

denna gång bodde vi jättedyrt, tydligen på grund av att det var pågående modevecka i Milano och den dyraste veckan på hela året. och vi reste med barnen.

milano

på grund av modeveckan så var det ju extra roligt att vara i Milano, överallt såg vi välklädda donnor kända från insta plåtas av street-fotografer. platser som Corso Como var överfyllt av coola modemänniskor och det var väl kanske inte den mest idealiska plats att ta barnen till

milano

eller jag tyckte att det gick jättebra, tills en ung kvinna i personalen sade till oss när Hugo klättrade under ett plexagladbord med ursäkten att skivan var lös och kunde falla på honom. Ja, ja.

milano

inte helt idealiskt att ta med barnen till ett museum, men jag ville absolut inte missa fondazione Prada (ja, DEN Prada).

milano

den pågående utställningen handlade om politik och konst i mellankrigets Italien, något killarna tyckte var jätteroligt (not!)

milano

tur då att bar luce, inrett av wes anderson hade härliga bakverk vi kunde muta killarna med.

jag älskade Milano och hade gärna stannat mer än två dagar, men åker tillbaka snart, hoppas jag, med eller utan barn.

nu sitter vi på en alptopp i Italien och väntar på middag efter en hel dag skidåkning. mer om det snart!

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se