Brazil

3 years ago

vi byter ut kyla & mörker, mot värme & sol och åker till brasilien över jul & nyår. andreas och jag har varit i rio de janeiro tre gånger tillsammans (så mycket älskar vi det), sista gången låg oscar i min mage. nu har vi bara väntat på att barnen ska bli större, för att göra denna långa resa tillsammans, och jag längtar så! vi ska göra en rundresa med början i  rio de janeiro, sedan vidare till salvador och trancoso.

det här vill jag ska följa med mig på resan (behöver egentligen inte så mycket mer):

brazil
brazil
  1. finaste tunikan kommer från reformation
  2. baddräkt från arket
  3. solgalsögon, mango
  4. stråväska (hur fin?!) från svenska märket chêne
  5. byxor, totême
  6. tag till resväskan, smythson
  7. anitpollution-sprej, perfekt för torra flygresor, verso scincare
  8. badtofflor (har köpt samma till barnen), adidas
Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se