Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
sweet tooth | November 29, 2017 | The Way We Play

Sweet tooth

5 years ago

jag är svår på sötsaker, vill gärna äta något sött varje dag. och nu när jag snart ska vara på stranden i brasilien (japp, nedräkningen har börjat. då barnen förväntansfullt fingrar på sina chokladkalendrar, räknar jag ner till dagarna då vi äntligen åker till värmen), passar det ju inte alls så bra. jag vände mig förstås till food farmacy, i hopp om ett “nyttigt” alternativ, och se vad jag fann:


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
sweet tooth
Warning: Undefined array key "color" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 43

dadlar rullade i kokosolja och lakritspulver. så gott! hela receptet hittar ni här

 

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se