Le weekend

3 years ago

le weekend

denna vecka var mannen bortrest och eftersom jag jobbade “heltid” (ovant för en frilansare som jag) blev det lite körigt. inga konstigheter alls, för en ensamstående mamma, brukar jag tänka och skicka en liten mental hyllnig till dessa.

men – och här kommer ljuset i mörket för alla er småbarnsföräldrar –  oscar (10 år) hämtade hugo (6 år) i skolan! inget ansvar jag kommer att lägga regelbundet på denna fortfarande lilla människa, men de klarade det galant!

le weekend

förra helgen var det dock helt helt andra bullar som gällde, gick på flott middag på strand hotell med lina härifrån twwp.

le weekend

übercoola lina

le weekend

dagen efter mådde jag som jag förtjänade, men hade bokat en dejt på matateljén i gamla enskede, som jag absolut inte ville missa

le weekend

och det var det ju så värt, eftersom det var så gott & fint och allt det där.

le weekend

skulle inte ha något emot det här skåpet i mitt nästa kök, fullt med hemmagjorda marmelader och inläggningar…

nu är mannen hemma igen så jag ser fram emot en hel helg tillsammans!

Lina Kjellvertz · 3 years ago
vettiga coola snygga fina du.

Malin · 3 years ago
❤️

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se