Landslides

4 years ago

någon sa så klokt, att man skulle kunna byta ut hela sin garderob mot den nya h&m studio-kollektionen, och jag är verkligen benägen att hålla med. skulle kunna tänka mig, ja, just hela kollektionen.

landslides

här är från förra veckan då jag fick möjligheten att se och klämma på hela kollektionen från H&M Studio, något jag tror kommer att bli svårt när den väl har kommit ut i butik på torsdag. ALLT kommer att sälja slut direkt… här ser ni själva varför:

landslides
landslides
landslides

och detta är bara några utvalda bilder, och absolut inte hela kollektionen. och jag tänker verkligen inte berätta för er vilka som är mina favoriter, för jag vill gärna att de finns kvar i butik på torsdag kväll, när jag kommer ut från studion…

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se