Gräsänka

4 years ago

gräsänka

jag har varit gräsänka i några dagar här i torekov medan andreas varit hemma i stan och jobbat. och just denna vecka hade vi anmält båda barnen till tennis. självklart inte på samma tid. så jag har egentligen tillbringat all tid till att skjutsa barn fram och tillbaka, handla mat, laga mat, städa tvätta, osv…

gräsänka

gröna pastakuddar och tomater. det är väl hela näringskedjan? 

gräsänka

lilla tennisplanen mitt i torekov by, man blir ju glad bara man ser den!

gräsänka

nästa tenniskung i familjen. själv kan jag inte slå en boll, men jag är bra på att heja (eller kanske bara den där jobbiga mamman som sitter bredvid och skriker…)

gräsänka

livsfarlig bil-selfie

gräsänka

magiska kvällar ändå!

lägg nu ingen feministisk aspekt i att jag är själv på landet med barnen, medan mannen jobbar i stan, om några veckor är det min tur att jobba i stan och då är det andreas tur att hänga med barnen på landet.

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se