Palmgrens & emma olbers

4 years ago

jag älskar fina samarbeten, och här är ett av dem. palmgrens, som har verkat i över 120 år och alltid jobbat med naturliga material och gott hantverk, samarbetar med emma olbers, en av sveriges just nu mest uppmärksammade möbelformgivare. resultatet är en jättefin väskkollektion i vegetabiliskt läder och rotting (som palmgrens egna klassiker) som finns i deras butik i april. det ni ser på bilderna är de ljusa varianterna, men de finns också i svart.

jag gillar de här väskorna som ett alternativ till korg och stråväskorna vi kommer att få se så mycket av i vår och sommar, som en lyxigare variant.

men – nu tar vi helg, måste sätta igång med risotton och se om jag lyckas med alla överraskningar jag planerat i helgen!

instagram @stylistmalin

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se