Itsy bitsy teenie weenie yellow polkadot bikini

5 years ago

såhär mitt i “modeveckan” (eller som det nu är, tre dagar, varav en söndag…) så måste jag ju berätta om ett event jag var på förra veckan, för river island. blev sjukt imponerad av tjejerna som gick i det iskalla vattnet och gjorde konstsim, självklart iförda baddräkter från river island.

här sitter jag och försöker att äta en wrap utan att kladda ner mig helt medan jag pratar med urgulliga nina campioni

här hoppar de i, de modiga simmerskorna

nina & jag pratade om… kapstaden (otippat nog mitt favoritämne just nu…) hon hade gjort något som jag ångrar nu att jag inte gjorde, besökt ett township. 

fotograf: frida möller/ studio emma svensson

eftersom “modeveckan” inte riktigt är slut, tänkte jag skriva lite om den när den är över. stay tuned….

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se