All i want for christmas

4 years ago

jag får väl nästan börja med att be om ursäkt på en gång, eftersom jag vet att många älskar julen. för det gör inte jag. älskar julen, alltså. blir bara stressad när jag tänker på alla måsten, all julskyltning och alla affärer som lockar med allt som vi ska och måste köpa. och jag är ett sommarbarn, som älskar att springa barfota på stranden, därför har snö, kyla och mörker aldrig gjort mig lycklig.

så – vi flyr fältet, även i år. denna gång går resan till sydafrika, närmare bestämt till kapstaden. vi har hyrt ett hus med pool (om ni har vägarna förbi, finns det massor med plats, och grillen står redo!) och nedräkningen har börjat. längtar!

skarmavbild-2016-11-29-kl-10-02-11

förra året, när vi var på zanzibar, gjorde vi en utflykt på julafton, snorklade, åt grillad hummer på en öde strand i skuggan av en palm, och bara njöt. för att inte göra barnen besvikna, hade jag gömt varsin, liten julklapp under huvududdarna på hotellet, som de skulle få öppna när vi kom tillbaka, men de hade helt glömt bort att det var julafton, upplevelserna var så mycket starkare. därför hoppas jag att de även i år förstår, att resan till kapstaden är hela familjens julklapp, till varandra.

 

 

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se