Make you feel my love

5 years ago

igår för fjorton år sedan klev jag intet ont anandes in på lilla baren på riche, något som skulle förändra mitt liv för alltid.

och det var så nära att jag inte gick ut den där lördagskvällen, hade redan satt mig i soffan därhemma, när en vän ringde och övertalade mig att gå ut (jag försöker göra en lång historia kort här, för jag kan prata om ämnet så mycket, och länge). men då, när jag gick in på riche, upplevde jag något jag aldrig upplevt förut, nämligen kärlek vid första ögonkastet.

nu – några senare, är vi gifta och har 2 fantastiska barn, och känslorna är fortfarande lika starka. tack för de bästa åren i mitt liv, jag hoppas på minst lika många till!

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se