Hej!

6 years ago

hej,

jag heter malin rudén och jag ska börja blogga här på the way we play. eftersom jag jobbar som stylist, kommer det att bli mycket mode, både till vuxen och barn.

Skärmavbild 2015-01-21 kl. 08.38.07

här är jag med mina killar, oscar 7 år och hugo 4 år från det “small talk” the way we play gjorde hemma hos oss i januari.

jag har jobbat som stylist i 20 år, började på tidningen ELLE som assistent i början på 90-talet och började sedan frilansa. när jag själv fick barn för 7 år sedan blev det mer och mer barnmode-jobb, vilket blev naturligt då jag själv intresserade mig för det. jag har massor med roliga anekdoter från mina år som stylist, som jag tänkte dela med er, och självklart tipsa om ett och annat som rör modevärlden just nu.

hoppas att ni kommer att följa mig nu på denna resa, och kommentera gärna och hör av er om det är något ni vill att jag ska skriva om.

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se