The Way We Play

Malin Rudén


Trancoso

9 hours ago

här kommer favorit-delen av vår resa – trancoso.

ni vet när man kommer hem från en resa, och folk frågar en hur man har haft det, och ofta är svaret bra, MEN det var för varmt, för kallt, för mycket mygg, för stor tidsskillnad, för dyrt, för mycket turister, osv. trancoso är PERFEKT. på alla sätt. jag kan rekommendera alla att åka dit, någon gång i livet. punkt.

trancoso

vi bodde på en “posada”, etnia, som låg inne i byn.

trancoso

inredningen var bohemisk, precis i min smak

trancoso

det här är “lobbyn”, skulle gärna ta med mig inredningen till landet i sommar

trancoso

här är vårt hus, barnen sov däruppe. och sov gjorde de, inga barfota tassande fötter i trappan mitt i natten, vi fick ha hela den stora myggnätsklädda sängen för oss själva.

trancoso

på väg ner till frukosten, som serverades bredvid poolen. jag har på mig min nya älsklingskombination, baddräkt och byxor.

trancoso

här är huset nedifrån

trancoso

förutom en stilla bossa nova i bakgrunden, är djungelljud det enda som hörs, fåglar och andra djur (en tupp bl a som gol lite väl tidigt…)

trancoso

exakt här låg jag, när jag skrev inlägget om rio de janeiro. (det gör nästan lite ont i hjärtat att tänka på det, eftersom jag nu sitter framför datorn i ett mörkt och kallt stockholm. längtar redan tillbaka.)

trancoso

trancoso by är ett torg, med två rader av hus i vackra färger

trancoso

och mitt på torget låg denna, lilla kyrka. vi fick historien berättad för oss, om den creative director på diesel, som varit på bröllop i denna kyrka, och förälskat sig i trancoso (vem gör inte det?), köpt hus i byn och gjort ett hotell, som besöks av olika celebriteter från hela världen, uxua. vi bodde som sagt inte där, men hängde på deras strandklubb en hel del.

trancoso

här är uxuas restaurang, och den modesta ingången till hotellet

trancoso

kunde inte låta bli att köpa med mig det lilla ljuset föreställande kyrkan hem

trancoso

stränderna, då? jo, eftersom trancoso ligger lite svårtillgängligt, är det befriande fritt från stora hotell, så större delen av stränderna är tomma. japp.

trancoso

inte en plaststol så långt ögat når…

trancoso

levde i de här. reser du till trancoso, kan du glömma högklackat, det är sand överallt

trancoso
trancoso

sista doppet innan solen går ner

trancoso

levde också mycket i den här blusen från sunday. upptäckte att den är det perfekta reseplagget, bomullen är av sådan hög kvalitet, att den inte skrynklar sig, utan det är bara att plocka upp den ur resväskan, dra den över bikinin, och se sharp ut.

det blev ju en del upp- och nerpackande i resväskan den här resan, eftersom vi flög runt en del. sista etappen åker vi tillbaka till rio, men mer om det senare…

Malin Rudén

Malin, yrke stylist
gift med Andreas, Oscar 10 år, Hugo 7 år
[email protected]
instagram malin_ruden