The Way We Play

Malin Rudén


Le wishlist

3 days ago

Novembermörkret är tungt just nu. Alla på gatan går med sänkt blick och krumma ryggar, på något sätt för att skydda sig för kyla och regn. Försöker själv släppa ner axlarna när jag känner att de krupit upp mot öronen, och sträcka på mig. Ingenting är så snyggt som bra hållning. Min är dessvärre usel. Sträck på dig, och alla kläder sitter plötsligt snyggt!

Om jag hade detta på mig, är jag övertygad om att bara lyckan av att få bära dem, skulle göra min hållning stoltare. Här kommer veckans wishlist:

le wishlist
  1. Denna tröja från House of Dagmar kommer ut i december. Jag har väntat på den, ända sedan jag såg den första gången i augusti. Tröjperfektion!
  2. Beige fuskpäls från Totême skulle passa utmärkt till.
  3. Jag har skrivit om det förut, men så coolt med bara ett statement-örhänge, ett stort. Dessa från Rodebjer är magiska.
  4. För att looken inte ska bli för “grabbig” tar vi tantväskan i kroko till. Från Little Liffner, förstås.
  5. Ni har väl inte missat att “kängan” är tillbaka, allt sedan Bottega Veneta lanserade sin. Denna variant från ATP Atelier tycker jag är den finaste på marknaden just nu.
  6. För att få rätt look krävs ett par baggy byxor i herrmodell till, gärna nedstoppade i skaftet på bootsen. Älskar dessa i ull från ARKET.
Malin Rudén

Malin, yrke stylist
gift med Andreas, Oscar 11 år, Hugo 8 år
malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se