Saknad

4 days ago

Det är med delade känslor som jag har rest hem till Stockholm för jobb några dagar. Glad för några spännande arbetsdagar framför mig, men även ledsen för att lämna min familj och vårat underbara sommarhus. När jag är i Stockholm längtar jag alltid ner till Torekov, när jag är i Torekov längtar jag aldrig hem till Stockholm. Så är det bara.

Kanske inte så konstigt när det kan vara såhär:

saknad

att fiska krabbor nere i hamnen för att sedan släppa i dem igen

saknad

vänta på båten som tar oss till “ön” (Hallands väderö) med picnickorgen och strandsarongerna redo

saknad
saknad

Sedan bara bada och ligga på klipporna i solen

saknad

Att aldrig tröttna på att sitta i vardagsrummet och titta på havet (och de vackra slädestolarna från Börje Mogensen)

saknad

 Och himlen. Kan aldrig få nog.

saknad

Få besök sin bästis för att bada från bryggan nedanför oss och sedan sitta på klipporna för att torka lite innan vi cyklar hem igen

saknad

Sådana här bilder har ni väl också sett er mätta på i ert instagramflöde denna sommar? Här kommer en till.

saknad

Åka på loppisar och göra roliga och fina fynd

saknad

Och själva åka och dreja för att känna på hur det skulle vara att aldrig flytta tillbaka till stan utan bara stanna kvar och försöka leva på sin konst

saknad

Eller, det kanske blir svårt att överleva på att sälja dessa, när det redan finns en Bissa som gör magisk keramik. Men drömma kan man. Och sakna allt det härliga som är därnere.

Life

2 weeks ago

Life

Våra dagar härnere flyter nästan in i varandra och jag har blivit helt dagvill. Det är en sådan lyx att kunna vara ledig såhär länge. Jag saknar inte livet i stan en sekund, och försöker inte att tänka på att mer än halva sommarlovet har gått.

Life
Life

Jag åker på loppisar i någon slags köphets till det nya köket. Jagar trasmattor och skärbrädor som om det inte fanns någon morgondag.Åker tillbaka nästa dag för att köpa den där tavlan som jag såg, men då är den för det mesta redan såld.

Life

Sen kommer jag ändå hem med icke-loppisfyndens nya skärbrädor och kökshanddukar. Ja, ja.

Life

Regniga dagar kräver lite mer uppfinningsrikedom, så att de små/stora liven inte ska fastna framför sina electronic devises. Koja är en bra lek, även om den antagligen var slut så fort jag tagit bilden, och Ipaden fick följa med in i grottan.

Life

Vi har ju en hel del möbler som alltid stått här, och som jag älskar, som jag skrivit om förut. Låtit böcker stå kvar i bokhyllor osv. Men efter ommålningen av köket kliar det ändå i att ta tag i rum efter rum och verkligen gå igenom allt lite noggrannare.

Life

Vardagsrummet är i och för sig kanske det finaste rummet precis som det är, men hall och sovrum står nu i kö för lite uppfräschning. Jagar alltså vidare på loppisar, nu efter tavlor och träskålar.

Life

Mellan varven hinner jag dock ta en öl med min man, som stöttar mig hundra procent i processen. Det här är ju ändå hans barndoms landställe så jag kommer aldrig göra om det för mycket. Det måste finnas kvar en känsla och en doft och ett ursprung. Nästan som inför ett bröllop, ”något gammalt, något nytt…” osv.

Life

Just det. Jag fyllde ju år också. Eftersom vi packade vår sommargarderob när det var varmt, och alltså bara hade med oss ganska tunna sommarkläder, önskade jag mig en varm tröja och fick denna polon i present. Den kommer från Lisa Yang och fler personer intygar att jag är skön att krama när jag har den. Ja, faktiskt, så kramas jag såhär i pandemi tider. Kanske inte med allt och alla, men med nära och kära.

Life

Hälsade förstås på hos Bissa Segerson i Hov och funderade på hur mycket mer jag måste köpa av hennes vackra keramik. Några kryddkrukor till nya, ommålade köket måste det ju bli.

Life

Nej, nu måste jag nog dra ut på en till loppisrunda. Vi hörs sen!

Colours

3 weeks ago

Vårt landställe byggdes på 60-talet av min mans morfar Gösta.Han köpte marken av en bonde och huset låg nästa helt för sig själv med bara åker runtom, men 180 graders fri sikt ner mot havet.

Vi vet inte om han var praktiskt lagd, eller bara hade väldigt god smak, men han köpte alla möbler i Danmark, till vår stora lycka. Rummen är fyllda med Börje Mogensen original, som vi har klätt om och restaurerat.

När vi tog över (det låter så enkelt att bara säga ”ta över”, självklart var detta inte en enkel process, med en stor släkt och många som har bott här. Men nu är det iallafall vårt) så började vi med att renovera där det behövdes mest, och det blev badrummen, till mer nutidsstandard. Sedan har vi av olika skäl valt att gå långsamt fram. Detta är ett sommarhus. Vi bor jättebekvämt hemma i stan. Och det här är landet. Och vi vill bevara så mycket av husets ursprungliga själ och form som möjligt.

I sommar bestämde vi oss hursomhelst att måla om köket. Bevara 60-talsköket, men göra en liten ”facelift ” helt enkelt. Den dåvarande färgen var blå, högblankt klarblå, en färg som var poppis på 90-talet då köket målades om senast.

Colours

Det var säkert barnen i huset som fick hjälpa till, här anlitades inte några hantverkare. Dessutom satt det stora ljuslådor med lysrör under skåpen och fläkten, som visserligen fungerade, kändes som från medeltiden. Och spisen, med keramikhäll, började sjunga på sista versen.

Colours

Handtagen, som ju är tidstypiska, var tyvärr ganska slitna, så vi bestämde oss för att byta ut dem med, mot några andra, fortfarande tidstypiska handtag.

Colours

Sedan började processen. Eftersom vi hela tiden har bott här och använt köket, så valde vi att ta en sektion i taget, vilket innebar att vi stundtals var utan köksluckor i vissa skåp. Man skulle kunna tro att den här bilden är tagen på en av alla de loppisar jag varit på, men det här är alltså innehållet i ett överskåp. Morfar Gösta köpte inte bara danska designklassiker, utan även mängder av porslinet ”Koka Blå” som vi trots att det säkert har gått sönder en del genom åren, fortfarande använder.

Colours

Men nu tillbaka till målandet. Originalfärgen har vi fått berättat för oss var grå, så vi tog med oss vår gråa färg som vi har hemma och tycker så mycket om. Självklart såg den helt annorlunda ut här nere i Skåne, men det blev väldigt fint. Och de nya handtagen.

Colours

Här har vi väl kommit halvvägs. Måste visa den här bilden i svartvit, eftersom jag själv stör mig på mjölpåsarna och annat bök i bakgrunden. Men, precis som när Andreas var liten, fick våra barn hjälpa till att måla. Eller, egentligen hjälpte inte den här lille mannen till så mycket, men storebror Oscar målade en hel del med stor koncentration och noggrannhet.

Colours

Men nu är vi faktiskt klara. Eller, såklart finns det ju fortfarande en del grejer kvar att fixa, och jag vill bara åka på loppisar och köpa trasmattor och gamla skärbrädor, men vi är klara med målningen. Så otroligt nöjd!

Nu får vi se om det dröjer 30 år till innan det målas om igen…

 

Postcard

1 month ago

Blir så lycklig varje gång jag tittar på alla fina bilder som läggs upp från Sverige just nu. Tänk – det gick ju alldeles utmärkt att stanna hemma i vårt vackra land som har så mycket att bjuda på.

Här är några av mina egna vykort från den tid vi har hunnit vara här:

Postcard

Första kvällen vi kom fram, dukade vi bordet med våra vackra skärbrädor från Brugi, som vi fått i present av övernattande gäster, och plockade fram de godsaker vi hade med oss. Andades in och tittade lyckligt på varandra: nu är det äntligen sommarlov och vi är framme i vårt paradis.

Postcard

Det har ju varit varmt, och badväskan hänger alltid redo i hallen för att kunna tas i farten

Postcard

För bröderna vill bada hela tiden. Och jag med.

Postcard

Och de där kvällsdoppen, efter middag.
Magiskt.

Postcard

Och den där magiska himlen i skymningen som jag aldrig tröttnar att titta på. Ska nog framkalla och förstora den här bilden och hänga upp på väggen hemma i stan. Så att jag aldrig glömmer. Samma sak som jag vill göra med luften här, om jag kunde, skulle jag fånga den på burk, och försiktigt lyfta på locket och andas in när vi inte är här.

Postcard

Hänga tvätt ute ändå

Postcard

Och kan vi inte åka till Italien, så tar vi en liten bit av Italien till oss: ett litet olivträd som nu står i trädgården.

Postcard

Sedan har det ju också varit Midsommar. Vi firade med vänner som hyrt ett über-pittoreskt hus i Kattvik.

Postcard

Ytterligare ett litet paradis

Postcard

Ja, ni förstår själva.

Postcard

Och jag fick sätta på mig min nya blus & kjol från Stylein.

Postcard

Nej, nu ska jag bada lite till. Vi hörs sen!

Landet

1 month ago

Nu har vi snart varit här i paradiset en vecka redan och varje  morgon vaknar jag lycklig.

Egentligen var det här tänkt som ett mycket längre inlägg men dessvärre kan jag för tillfället inte lägga upp bilder från mobilen, vilket är det enda sättet jag bloggar på när jag är på landet. Men – förhoppningsvis funkar det snart, för jag har MASSOR av bilder att visa…

Häng med på min Instagram så länge @stylistmalinruden

Landet

KRAM

Sommarlov

2 months ago

sommarlov

När vi fick detta besked kunde jag knappt tänka på något annat – nu åker vi till Torekov! Hurra! Så de senaste dagarna har egentligen bara handlat om det, att planera, lämna lägenheten i stan i goda händer, avsluta, planera sommaren och bara längta. Nu är det nedräkning!

sommarlov

Träffade vänner jag inte sett på länge, för att säga hej och hejdå inför sommaren. Elsa var en av dem. Alltid lika inspirerande. På bilden tar jag en bild på flaskan, för att detta naturbubbel är det enda jag vill dricka resten av sommaren. Det ser ut som att vi dricker hela flaskan till lunch, som min man kommenterade när han såg bilden, men detta stämmer alltså inte, vi tog “bara” varsit glas. På Schmaltz, ett av de ställen jag kommer att sakna i sommar.

sommarlov

Det fixades och piffades en hel del också. Gick till frisören för första gången på riktigt länge. Eftersom jag själv klippt av mitt eget hår, lite smått desperat mitt under pandemin, blev det lite knepigt att fixa till, men inget som Sofia inte klarar av. Färg är hon riktigt bra på också, nu kommer jag vara fin hela sommaren.

sommarlov

Hemma var “Salong Kalsong” öppen och jag klippte Oscars hår. Blev ganska bra den här gången, för eftersom jag inte är en utbildad frisör, är det en liten chansning varje gång. Vi tog våra nya frisyrer och gick till Teaterbaren, något vi inte gjort på flera månader, för att säga hej & hejdå till Kaj.

sommarlov

Det blev lite hudfix också. Jag testade en professionell hemma-peeling från Exuviance, som kom i små, smidiga engångsförpackningar med pads i. Det blir lite pirr i hunden, men det är ju pirret man vill åt. Min man tittade på mig senare på dagen och tyckte att jag hade ett snyggt glow, så resultatet var precis det som jag ville ha.

sommarlov

Jag är ju ingen hudterapeut, men så mycket har jag lärt mig, att efter pirr, måste man skydda huden mot sol. Exuviance har ett perfekt solskydd, med SPF50, som nog också bidrog till mitt glow den där dagen.

sommarlov

Helgen fortsatte i något slags lyckorus, så när vi sprang in i vänner på stan, och de föreslog en drink för att fira Nationaldagen, hängde vi genast på. Vi skålade in sommaren och det kändes som starten på något härligt.

sommarlov

På söndagkväll åt vi en spontan middag med några andra vänner. Eftersom vi inte heller setts på flera månader (senast vi sågs planerade vi Italien-semester tillsammans, vi skulle hyra ett hus i Puglia, men det blir alltså inte av) pratade vi mycket om den tid som varit och hur vi tror att framtiden kommer att se ut. Finns det något positivt som vi kommer att bära med oss ur denna pandemi? Självklart pratade vi om de stora sakerna, världsekonomi, vaccin, politik, men också resandet. I min bransch, syns det tydligt att trots att vi inte har kunnat flyga in modeller eller själva rest till exotiska platser för fotograferingar, så har det gått bra ändå. Förhoppningsvis kommer vi att bära med oss detta i framtiden, och inte göra så många onödiga resor.

För mig har pandemin inneburit, förutom mindre jobb, att jag har haft tid för människor på ett annat sätt. Efter lämning varje morgon, har jag kunnat gå runt Djurgården, och allt oftare har en annan mamma från bussen har promenerat med mig. Ibland har promenaden fortsatt i en kaffe, så småningom även i lunch. Mina samtal med henne har betytt massor för mig under den här jobbiga perioden, och vår vänskap är en av de fina saker jag tar med mig ur den här kris-tiden.

sommarlov

Sen blev det ju skolavslutning med allt vad det innebär, fast utan kyrka eller kontakt mellan oss föräldrar. Det lämnades ändå över blommor & presenter till fröknar och fritidspersonal som gjort ett alldeles extra stort jobb den här terminen och gått till jobbet fastän de inte visste om de skulle utsätta sig för smitta. Hjältarna som tog hand om våra barn.

sommarlov

Själv hade jag ingen tanke på det, men Hugo själv påminde om att han ville sätta på sig sina finaste kläder på skolavslutningen, såklart han skulle! Och så fin han blev,  jag får en väldigt stark bild av att han kommer se exakt likadan ut, om än lite större, när han är nitton.

Men nu, som sagt är han bara nio, och nu är det sommarlov och vi ska alla sätta oss i bilen och åka till vårt älskade Torekov!

Sale del 2

2 months ago

Självklart, självklart, självklart måste jag ju bara ha med de stora nätkedjorna som Net a Porter, Mytheresa och Farfetch om vi pratar rea. Här hittar ni märken som Marni, Loewe och Isabel Marant till något bättre priser just nu. Och då kan vi ju hitta kläder från fantastiska Cecilie Bahnsen

Sale del 2

Den här blusen t ex, fortfarande dyr, men till ett bättre pris än vanligtvis. Och helt underbar!

Sale del 2

Eller varför inte den här magiska hatten från Jacquemus till ett kanske lite mer överkomligt pris!?

Sale del 2

Och de där superfina Birkenstock i samarbete med Proenza Schouler sandaler finns på rea!

Här finns det även kläder från de nordiska märkena Acne Studios, Ganni och Stand. Så mitt tips är om ni inte hittar rea, eller just det plagget ni söker, på märkenas egna sidor, leta här!

 

Lycka till!

Sale

2 months ago

Fick återigen en sådan bra läsarfråga, som jag har gett mig i kast med att svara på:

sale

Jag älskar reor, men precis som med allt annat försöker jag undvika spontanköp, och planera vad jag behöver och kommer ha länge. Kanske har jag väntat med flit att köpa det där plagget, tills rean har slagit till. (Och har jag hunnit tröttna på just det plagget under tiden, var det ju inte meningen, eller hur?) Det är väl nu som vi passar på att köpa de där lite dyrare plaggen, som plötsligt finns tillgängliga till ett bättre pris.

Här kommer några rea-tips som finns därute nu. Det finns ju alltid en risk med rea-plagg att de redan har tagit slut, men jag länkar ändå och hoppas ni hittar det ni letar efter!

sale

Jag älskar ju Rodebjer, och skulle nog kunna hitta mer plagg än dessa på rean, men har hejdat mig lite. Flera av dessa plagg har ja ju haft med tidigare, och det är väl det som är själva poängen, jag tycker fortfarande att de är fina. Nu till ännu bättre pris:

 1. Den här vita spetsblusen är ju sommarens finaste plagg, nästan ett måste i varje garderob. Romantisk, med en massa volym passar den lika bra till jeanshorts som till kjol, kanske på Midsommarafton.
 2. Den här kjolen är ju en sådan kjol som jag ser att man kan använda till t-shirt, med en kavaj över, men också på stranden, över baddräkten.
 3. Kaftanen blir ju också perfekt på stranden, över en baddräkt eller bikini.
 4. Min favoritklänning. Punkt.
sale

Arket får gärna vara med på min rea-lista, även om de är märke som inte är så dyra även utan rea. Men det är ett av mina favoritmärken, och det fanns en massa fint på deras rea i år:

 1. Den här jackan rekommenderade jag en väninna när hon frågade mig om en jacka som passar till kjol. Den är precis en lagom blandning av elegans & workwear, och fungerar således till allt. Hon blev jättenöjd, btw.
 2. Nu är det ju så att ugly-sneakersens tid är förbi (ja, jag kommer ha mina adidas falcon ändå) och en ny tid med platta, enklare, retroliknande sneakers är på mode. Dessa från Veja är alltså helt rätt.
 3. Ni som känner mig vid det här laget, vet att jag inte kan motstå en pyjamas. Den här kommer jag alltså inte att sova i, utan bära till sandaler i sommar.
 4. Manchesterjeans i 70-talsmodell i ljus sandfärg, hur fint?!
sale

Stylein tillhör ju också ett av mina favorit-märken, och på deras rea hittar jag alltid något. Som:

 1. Den här kavajen, så fin till allt nu i sommar. Det syns kanske inte på bilden, men det finns en blå ton i rutan, som gör att den passar perfekt även till blå jeans. Kavaj är ju ett måste i garderoben, och har man redan en svart, tycker jag att det är fint att ha en ljus, gärna rutig, också.
 2. En beige top som passar till allt i sommar, och även i höst
sale

Hos danska By Malene Birger hittar jag ofta något.

 1. Jag föreställer mig att det kommer att bli lite kyligt i sommar, då vi ska vara hemma i Sverige hela tiden, så jag önskar mig verkligen en stor, stickad polotröja att dra över klänningen på kvällen. Den här är så fin med sina knappar, och jag kommer definitivt att fortsätta använda den i höst
 2. Den här blusen är ju som en saga med sin fina krage. Jag har haft med den förut, men nu är den alltså på rea
 3. Fint med kjol med ett rutigt mönster, passar både till blusen och den stickade tröjan
sale

House of Dagmars rea hittade jag denna klänning, den finns även att köpa som tvådelat, med tröja och kjol. Satsa på stickat hos Dagmar, det är de så duktiga på.

sale

Filippa K hittar jag alltid bra bad, gillar deras modeller och kvalitén är också bra.

 1. Därför hittar jag en bra baddräkt där (det finns även bikini på rea om man föredrar det)
 2. En snygg sandal att varva sneakersen med
 3. Jag förespråkar ju den snygga slipklänningen, och hos Filippa K hittar jag den alltid
 4. Ytterligare en snygg kaftan att dra över baddräkten när man ska till stranden
sale

När jag såg att Tiger of Sweden hade startat sin rea, gick jag genast in och letade efter en kavaj med runt urringning, som jag tidigare haft med i mina wishlist, men den var tyvärr slut.

 1. Däremot hittade jag den här jackan, som också är som en slags utility jacka, vilket ju passar perfekt på landet
 2. Den här blusen är magisk, som tagen ur en Sofia Coppolas film “Marie Antoinette” . Den är på rea nu, så skynda fynda!

 

Det här är ju bara ett litet urval av all rea som finns. Vissa märken, som Totême, har inte börjat sin rea än, men om man tittar på t ex wakakuu, som har Totême kan man hitta en hel del plagg på rea. Andra märken jag gillar, som inte börjat sin rea än, och därför inte är med i detta inlägget är &Other Stories, Acne Studios och Ganni. Så håll även ögonen på dem.

Lycka till!

Fem snabba inredningstips

2 months ago

fem snabba inredningstips

Vi vill gärna att det är varmt och ombonat omkring oss, och inget gör ju den känslan så bra som gardiner. Vi valde samma gardin i alla rum i hela lägenheten, en sandfärgad linnegardin från Gotain. I sovrummen är de mörklagda, så att det blir riktigt mörkt på natten, och i vårt sovrum har vi även en vit, skir linnegardin som  insynsskydd. En extra detalj är också att vi beställde gardiner som var 10 cm längre än takhöjden, så att alla gardiner “släpar” i marken, något som tar ner takhöjden och gör det ännu mer ombonat.

fem snabba inredningstips

Vi älskar våra helkaklade badrum i marmor, men det kan också bli lite kallt. Därför har jag adderat textil och trä i badrummet, för en varmare känsla. Alla har ju inte fönster i badrummet (något som stått på min önskelista i många år) men textil går ju att tillsätta med badrumsmattor, handdukar & duschdraperi i tyg ( och inte plast) . Håll ihop allt med samma färgskala, så blir det fint. Jag har även alltid en liten blomma i badrummet eftersom även växter tillför värme. Gröna växter i hela lägenheten är för övrigt ett till tips, det ger också en varmare känsla och får oss att må bra.

 

fem snabba inredningstips

Precis som med kläder – blanda gammalt & nytt, ärvt och auktionshandlat, dyrt & billigt, så brukar en harmoni infinna sig. Vi har en nyproducerad soffa tillsammans med två designklassisker från Wegner, som vi köpt nya, men hoppas att barnen kommer ärva efter oss. Tillsammans med en matta från Åhléns. Nu är väl i mattan i och för sig nästa som ryker, när vi har en slant över, vill jag köpa just en ny matta. men ändå, ni fattar poängen.

fem snabba inredningstips

I samma rum står helt auktion och antik-inhandlade möbler, bordet, stolarna, sideboardet, ja till och med lampan (över matbordet. Den i fönstret är nyproducerad).  Och alla möbler funkar jättebra tillsammans.

Symmetri och asymmetri är också ett sätt att leka med inredningen med. Jag var tillsammans med en fransman i några år, vi bodde här i Stockholm. På kvällarna när vi promenerade genom stan, pekade han upp mot de upplysta, svenska hemmen, och kommenterade mängden av likadana lampor i fönstren. Nästan överallt såg vi lampor i par, som stod i varsit fönster, i perfekt symmetri. Han tyckte att det var så roligt, och lite tråkigt. Att använda par, och alltid placera dem tillsammans, kan bli tråkigt, försök att dela upp dem. I stilleben, med t ex ljusstakar på matbordet, testa att placera dem i kluster, istället för symmetriska uppställningar, så kanske det blir en intressantare dukning.

Eller, som vi gjorde med tavlan bakom soffan. Istället för det ofta självklara valet att sätta en stor, liggande tavla bakom en soffa, valde vi den minsta vi hade, och satte den inte centralt, utan lite på sidan. Samma sak med lampan över matbordet, istället för att hänga en stor lampa över ett ganska stort matbord, hängde vi där en liten lampa. Sålänge belysningen är bra, är det ju bara synintrycket man har av den lilla lampan, Det blir en imperfektion, som gör att det känns harmoniskt. Tycker vi.

fem snabba inredningstips

Måla alla snickerier (och för all del element) i samma färg som väggarna. Just nu älskar jag vår väggfärg, en dag kanske jag tröttnar, men den dagen, den sorgen. Jag kanske går bananas och börjar tapetsera och måla om. Men nu tycker jag att det är perfekt harmoni.

Ja, det kanske blev fler än fem tips, men det bjuder jag på!

Trevlig helg!

 

Le weekend

2 months ago

Vi njöt av sommarvärmen som kom i helgen, och spenderade så mycket tid som möjligt utomhus.

le weekend

Vår lilla stammis-restaurang på hörnet, Schmaltz, har börjat med take away på de råvaror de vanligtvis har med i menyn. Så jag köpte med mig surkål och cornichons hem och gjorde min egen variant av deras mat. Alla kanske inte gillar surkål, men jag älskar det.

le weekend

Vi blev också hembjudna till vänner med terass, vilket gjorde att vi kunde umgås med avstånd utomhus. Vi har ju längtat efter att ses så länge nu, att vi, trots att det blev lite kyligt på kvällen, satt  kvar och pratade i flera timmar.

le weekend

Mattias hade ju dessutom fyllt år, så det firades det med.

le weekend
le weekend

Mina vänners lägenhet är fylld av eklektiska små stilleben och tavelväggar, jag inspireras alltid när jag är hemma hos dem.

le weekend

På söndagsmorgonen var jag alldeles för sugen på kaffe för att vänta in att den serverades på sängen, så jag gick upp och gjorde mig en egen kopp. Men jag blev uppvaktad ändå, med en present, dessutom något jag önskat mig – örhängen från Ennui Atelier. Det är små creoler som är två-färgade (i guld & silver) vilket jag tycker är väldigt fiffigt. Om jag har guldsmycken på mig, vänder jag guld-sidan framåt, och vice versa. Perfekt nu till sommaren, behöver bara använda ett par örhängen!

le weekend
le weekend

Sedan åkte vi till en klippa i skärgården, det var ju så varmt (fast i vattnet var det tydligen så kallt att det gjorde ont, enligt Hugo, som ändå badade). Och fortsatte att umgås med vänner på distans. Magiskt.

le weekend

Men, det går väl inte att inte prata om det som har hänt i USA, att det fortfarande, efter så många (upplysta) år finns rasism. Helt fruktansvärt. Vi har pratat om det mycket hemma, mest med Oscar, som också sett de svarta fyrkanterna i sitt sociala flöde. Kom nästan genast att tänka på filmen “American History X”. Se den, om ni inte har sett den, den finns på Netflix, bl a.

Malin Rudén

Malin Rudén

Stylist

malin@stylistmalin.se
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se