The Way We Play

Malin Rudén


The animals

6 hours ago

saker som gör mig glad:

härliga frukostar, vackra miljöer och smycken.

så det var ju perfekt att få komma till Dusty Deco (vacker miljö – check) bli bjuden på frukost (check) och titta på begåvade Krista Kretzschmars fina smyckeskollektion för Skultuna (check)

the animals

fina Krista – som även blev nominerad till årets Guldknappen av Damernas Värld för sina egna, fantasifulla smycken, har alltså nu fått göra en kollektion för Skultuna.

the animals
the animals

temat är djuren som lever kring Skultuna, alltså den nordiska faunan, örn, björn, hare och rådjur. och smyckena är SÅ fina.

the animals

armband eller manschettknappar i förgyllt eller polerat stål för både herr och dam. själv blev jag lite förtjust i örnen. den står som symbol för mod, frihet och styrka, vilket jag verkligen behöver.

the animals

här är Krista och Skultunas VD Victor Blomqvist

the animals

i fina Dusty Decos lokaler. alltså, man vill ju bara flytta in. eller ta med allt hem

the animals

mitt i Dusty Deco ligger alltså Kristas ateljé.

the animals

passade på att ta en selfie när jag tror att ingen såg. 

jag, som inte är för överkonsumtion, tänker inte säga “spring och köp!”. men om ni har någon speciell person som ändå förtjänar en fin julklapp, tycker jag att dessa smycken är en fin, långsiktig present. och i och med arbetet med Skultuna, kan du alltså nu få Kristas smycken till ett lite bättre pris. så …SPRING OCH KÖP!

Malin Rudén

Malin, yrke stylist
gift med Andreas, Oscar 11 år, Hugo 7 år
[email protected]
instagram malin_ruden