The Way We Play

Malin Rudén


Le weekend

1 hour ago

En helg där man plötsligt inte riktigt visste vad man ska ta på sig, eftersom vädret ändrades hela tiden, först var det sommar, och i förvirringen blir det  typ långkofta och flip-flops. Och sedan regnar det, så allt blir fel ändå.

le weekend

Min helg började ju så bra med att jag slapp laga middag (bara för att jag just skrivit ett inlägg om matlagning, så ska ni inte tro att jag inte tycker att det är skönt att slippa ifrån). Vi gick spontant till grannen Ciccio’s, satt i fönstret och åt världens godaste vongele.

le weekend

Här står han, den lille mannen längst till vänster (inte Andreas, utan Hugo) som antagligen inte kommer att bli fotbollsspelare när han blir stor…

Lördag handlade mycket om fotboll, sedan handlade vi en hel massa härlig mat och lagade en god middag hemma. Alltså, Andreas lagade, jag slapp igen.

le weekend

Oscars nya nöje är att dra fram en barpall och köra “singback” på låtar han gillar för oss.  Så jag lade upp en liten snutt på instastories, och tillbringade sedan resten av kvällen med att svara på alla kommentarer, medan vi tittade på Eurovision Song Contest, med inte lika begåvade artister (fast jag är partisk, jag vet).

le weekend

På söndagen firade vi en nära vän som fyllde år på Sturehof, med champagne…

le weekend

… och ostron. Ostronskalen påminner mig om min vän Mia Larsson, som länge gjort smycken av ostronskal som just blir kvar på restauranger, och jag har skrivit om henne förut. Men nu finns hennes kollektion mycket mer tillgänglig på &Other Stories

Gå in och titta, de är magiska, speciellt nu till sommaren.

le weekend

Själv siktar jag på att denna vecka blir lika härlig som helgen. Skål!

Malin Rudén

Malin, yrke stylist
gift med Andreas, Oscar 11 år, Hugo 8 år
[email protected]
instagram stylistmalinruden

www.stylistmalin.se