Mitt lilla (blogg)liv

4 weeks ago

Men heeeeeeej! Här är jag ju. Jag har ju börjat med sånna där svep upp på instagram där jag ger tips på outfits. Vilket verkade uppskattat. Sååå företagsamma jag tänkte att när jag ändå provat lite höstliga nyheter så kan jag ju  fota och göra ett gäng länkar.

NI KAN INTE ANA VAD SOM HÄNDE SEN!

 

Skämdes redan när jag fotade i provrummet pga så obekväm. Sen nu när jag ska börja länka genom sån adlink nej men då är inte Lindex med i den tjänsten längre?!? Hahahahahahahs kan man få vara bloggare?! KAN MAN FÅ TJÄNA TYP 58 kr?

Aja, jag tänker att universum kommer belöna mig på annat sätt. Ni ba det är tips på kläder Malin det är inte så att du sitter inne på någon form av typ botemedel.

 

Såatte….här kommer rakt av ett gäng bilder när jag provar plagg helt rädd i provrummet längst in. Vill också passa på att säga att det har väl hänt något med Lindex? Snitten, silhuetterna och materialvalen känns on fleeek. Kanske de har en ny head av design eller liknande. Och nej detta är ju då inte heller ett samarbete med Lindex utan jag kapar helt enkelt dom bara. hahahahah det ska vara mitt nya ba heeeeeej detta är ett samarbete med bla bla bla, men så är det inte det.

 

Känns i vilket fall kul med ett blogginlägg. Hoppas det känns ok för er också.

 

 

 

 

Mitt lilla (blogg)liv

Denna tänker jag man drar på sig när man ska på oktoberbröllop så alla ba whos that girl som överglänser bruden?!

Mitt lilla (blogg)liv

I mean kolla på den här ärmen?

Mitt lilla (blogg)liv

Sen så tyckte jag den här lille var käck. ni måste förlåta mina poser men jag har inga. Jag bara står och står.

Mitt lilla (blogg)liv
Mitt lilla (blogg)liv

Detta kändes otroligt lyxigt. Kanske inte riktigt jag. Men du.

Mitt lilla (blogg)liv

Då testar vi snurren.

Mitt lilla (blogg)liv

Detta är väl ändå jag? Superfint set. BEKVÄMT. Underbart kulturtantig aura. Fast liksom också Dixdottrig. Vilket inte känns som en sån pjåkig kombination <3

Mitt lilla (blogg)liv

Här tar jag på äkta hemmakofta. Men också snygg stressad frusen mamma.

Mitt lilla (blogg)liv

Fickor för pennor och sudd.

Mitt lilla (blogg)liv

Här har vi Lindex variant av höstens PILÉVÄST. Denna står ut lite pga en tilltagen längd. Har bara sett korta hos andra kedjor. Mycket bra.

Mitt lilla (blogg)liv

Älskar denna formdans som blir på sidorna när man bär vissa plagg lager på lager på lager på lager.

Mitt lilla (blogg)liv

Sen så undrar jag också varför alla sover? Denna jeansskjortjacka finns det femtioelva kvar av på samtliga Lindex i VG- region. Den adderar precis det där sjuttiotaliga man vill ha i höstgarderoben och är på sån löjlig rea just nu.

Mitt lilla (blogg)liv

Kolla fin.

Mitt lilla (blogg)liv

även fin utan bältet.

Mitt lilla (blogg)liv

Detta är mitt bästa tips för att hålla sig everyday fashion värdig. Absolut, finns det inte tid eller kraft kan du klä dig som att du har på dig ombytet man får när man kissat ner sig på dagis. MEN sen är det du som drar på dig en Rodebjerkappa över hela skiten innan ni beger er mot närmaste köpcenter för att slå ihjäl en lördagsförmiddag i november.

Mitt lilla (blogg)liv

Det är Rodebjer vadårå? Va det något problem med det Britt-Marie? Nä just det.

Anna · 4 weeks ago
Fina tips! Vilken storlek provar du i jeansskjortan? Är den stor i storlek?

Malin Olsson · 4 weeks ago
Vad roligt att du gillar! Jag provar stil L. Normal i stl skulle jag säga!

Elin Renck · 4 weeks ago
Alltså skrattar så jag gråter; ombytet du får när du kissat ner dig på dagis!

Malin Olsson · 4 weeks ago
Älskar att du skrattar <3

Sara Margareta · 4 weeks ago
Så fint inlägg! Mer blogg!!

Malin Olsson · 4 weeks ago
<3

Matilda · 4 weeks ago
Men va fint ljusmönstret under draperiet passar in oxå

Matilda · 4 weeks ago
Avslutade med hjärtögon-emoji men den fick tydligen inte vara med :)

Matilda · 4 weeks ago
Och min kommentar om hur fint ljusmönstret från under draperiet passade in i bilderna fick tydligen inte heller va med!? ;/

Jessi · 4 weeks ago
Åh! Älskar!! Vilkens storlek på det bruna setet i överdelen? Den var såå fin! /jessi

Malin Olsson · 4 weeks ago
Heeeey <3 Det var verkligen fint. Medium i båda delarna!

Sara · 4 weeks ago
Du influerade mig att köpa jeansskjortan/jackan! Jösses, händer typ once in a blue moon.

Malin Olsson

Malin Olsson

Malin Olsson