Sommaraktiviteter med barn?!

3 months ago

Hej hallå bloggen!

 

Detta är ett så kallat betaaaaalt samarbete med Erikshjälpen. Jag vill vara tydlig med det. Så att ni inte blir så inspirerande att ni stövlar rätt in i en butik och shoppar loss helt ovetandes om att ni bidrar till att barns rättigheter tas på allvar, att familjer kan ta sig ur fattigdom och att förändring skapas på djupet.

Älskar faktiskt Erikshjälpens arbete. Älskar också att härmed på ett sätt hjälpa Erikshjälpen i sitt arbete. 

Sommaraktiviteter med barn?!

Stellan förra sommaren på en Erikshjälpen- butik någonstans i småland <3

Jag har ju då skrivit en artikel till deras hemsida med syfte att inspirera. Beställningen löd ”sommaraktiviteter med barn”. Jag fattar verkligen grejen med det. MEN det käcka med sommaren är- att det är då MAN SLIPPER greja med massa uppstyrda aktiviteter för di små? Dagarna flyter liksom ihop. Ledigheten ÄR aktiviteten. TYP. Man vaknar. Ser en långfilm?! Äter frukostbuffé (alltså helt vanlig frukost som står framme väldigt länge), sen så ger de ena det andra. Ska vi gräva upp lite gräsmatta och plantera nån himla rädisa? Smycka hela trottoaren med gatukritor!? Eller göra en utflykt till någon häftig utsiktsplats? Där har halva dagen redan gått. Det jag vill komma fram till att det är så himla lyxigt att man har liksom inte några tider att passa, det är ljust länge och förhoppningsvis varmt ute- allt blir kul

Sommaraktiviteter med barn?!

Klassisk soldyna! Så mycket bättre än de där stora picknick-filtarna med plastad undersida tycker jag.

Sommaraktiviteter med barn?!

Glöm inte att alltid checka handdukshyllan vad du gör!

Sommaraktiviteter med barn?!

Jag älskar dock att kitta mig ordentligt inför sommarsäsongen. Hitta bra Tupperware-produkter för picknicken. Soldynor med plastad undersida och vadderade retrotäcken . Kollar under hela året efter flytväst i rätt storlekar och nytt för denna säsong- simfötter till min femåring! Fina korgar till picknicken och kylbox. Ja, ni hör ju. Jag älskar det. 

Sommaraktiviteter med barn?!

Älskar sommar-rundorna. Gör man inte sina bästa fynd då? Kolla denna otroliga urna jag hittade på Erikshjälpen Vänersborg förra sommaren!

Jag passade även på att tipsa om en av mina favoritbutiker när det kommer till second hand! Samt vad som står på min lille loppis-sommarlista. Artikeln hittar ni här: https://erikshjalpen.se/second-hand-inspiration/bli-redo-for-en-sommar-med-barnen-med-malin-olsson/

Sommaraktiviteter med barn?!

Avlutar med två bilder på fina mig i loppade sommarklänningar. Oh, bra tema på ett annat inlägg föresten!

Sommaraktiviteter med barn?!

hej hej hihihihihihhihhihihihi

Sis · 3 months ago
Är du journalist? Sorry att jag inte har koll på din bio.. Men nej, du skriver lite för skojigt, för fritt.. lite för härligt neurotisk, så där som min hjärna tänker men som jag aldrig får ner på pränt. Eller är du journalist ändå? En modern en? Fast det spelar ingen roll. Nu har jag visst blivit intresserad av Erikshjälpen också, jag som inte tagit i något begagnat sedan mor min tvingade iväg mig på en auktion när jag var 13 år. Jag kom hem med en låda begagnade tygnäsdukar då. Väldigt snuskigt när jag tänker efter.. Jo, du är nog en journalist ändå. En bra en! <3

Malin Olsson · 3 months ago
Såg denna kommentar först nu! Jag är ej journalist hehehheheheheh I wish. Blir så glad av dina ord, de värmer mer än du vet <3

Malin Olsson

Malin Olsson

Malin Olsson