Periodare

6 months ago

Älskar att vara en bloggis och ska försöka att inte låta min periodar- aura förstöra för mig. För så är det. I perioder känner jag mig extra introvert. Och då blir det svårt att skriva och jag sluter mig. Men skit i det.

 

Vad har hänt senaste. Jo alltså jag var på lurre med Sveriges mesta inredningsbloggare. Jo det är sant. Jag talar såklart om Johanna Bradford. Här borde jag då lägga till en länk, hur fan gör jag det.

Vi träffades över en pizza på Da Matteo på magasinsgatan precis bredvid mitt jobb. Älskar Johanna för att hon älskar Artilleriet lika mycket som jag gör, jag märker det på henni. Hon ser det vackra, både i verksamheten och i det visuella. Hon är även så himla vettig och smart. Rolig och enkel. På riktigt fattar ej hur man länkar. Eller vänta. Jag bara lägger in länken här i texten kanske. https://johannabradford.elle.se

 

Tyckte det var så pinsamt att jag hade en blogg när jag träffade henne dock pga hahahaha nej men hon har ju så många läsare. Kunde inte med att töntiga jag skulle ta bilder så jag tog i smyg. DET. VERKAR. JU. MER. NORMALT.

 

 

Periodare

En bit av Johannas hand

Periodare

Här ser man fortsättningen på en del av Johanna.

Periodare

Vi kollade även in utställningen i butiken såklart.

Periodare

Och Johanna dokumenterade det hela som en normal. Inklusive mig <3

Periodare

Här är vyn från när jag jobbar från kontoret.

Periodare

Brukar också stå och kika på folk här. Sen öppnar jag fönstret och vrålar AVSTÅÅÅÅÅND när det krävs.

Periodare

På min plats stod ett en julklapp jag glömt att ta hem från Sofie och Christian som är ägarna. I paketet var världens lyxigaste finaste lakan från Italienska Society. Den BOMULLEN är liksom det tunnaste, lenaste, lättaste jag någonsin nuddat. Jag uppskattar det så mycket. Det handplockade sortimentet som Artilleriet erbjuder, det man aldrig hade hittat själv. Lyxen i det, hantverket. Jag älskar det och det skall jag ej sticka under stol. Så stort tack för en present som jag kommer använda för alltid!

Periodare
Periodare
Periodare

https://johannabradford.elle.se så här gjorde man visst.

Anna · 6 months ago
Alltså jag dör vad fint du ”piffade” till rummet i förra inlägget. Låt se om detta flyger: har ett sjukt stort rum som jag vill ”piffa till” (förmodligen mer jobb än en eftermiddag men låt se). Och behöver hjälp!! Det är öppet till nock och allt (utom kortsidorna) är klätt i furupanel. Kortsidorna någon beige tapet som är trasig. Jag vill behålla furupanelen eftersom jag inte pallar måla allt. Men hur ska denna skönhet matchas för att inte man inte ska luras och tro att man är på någon alptopp i Norge varje gång man går in. Tips?

Sophia · 6 months ago
Men! Din grön-vita jacka! Var hittar jag en sådan? Säg inte att det är på Loppis?!

Malin Olsson

Malin Olsson

Malin Olsson