Vad händer i helgen?

3 months ago

Frågar alltid div kollegor när det närmar sig helg. Och jag ba vaffan menar du händer? Jag skall vakna 05:15, kolla på Eeeeeeeemil, samt borsta bort chipssmulor från soffan…

…Säger jag ju inte. Jag ba eeeeh nej men ”man kan ju typ inte göra någonting under covid!”. Ung pigg kollega hungrig på livet ba ” Jag vet det är sååå tråkigt saknar att gå ut och käka, dricka vin och träffa folk om helgerna. Jag ba “javeeeeeet, är vi samma person? Vi känner exakt lika!”.

Fjuh jag kom undan. Som när jag sa att jag av klimatskäl inte flög. Fast jag bara var pank LOL.  Nu behöver jag inte ens dra in klimatet längre. 

Vad händer i helgen?
Vad händer i helgen?

Nej men alltså. Vad har jag gjort. På fredagar är det disco här. Med discolampor + snacks. Jag brukar vara så jävla hungrig vid den tiden att jag trycker i mig chips och typ en gurkjävlel med 1 liter gräddfil på. Det blir då en stressig och förvirrad stämning när barnen är rädda att det ska ta slut. Jag ba dansa istället för att stå här å dippa.

(pga de är så korta så står de upp och dippar soffbordet blir liksom som ett stå-/mingelbord LOL. Ni ba men det är ju inget konstigt att barn är korta?! käft det är svinkul)

Sen så är det ju det här med musiken. Ehhh, våra barn har då aldrig ”fått” lyssna på TYP Samir och Viktor och annan värdelös musik som barn gillar. Nu har Doris iofs börjat märka att den finns pga de kör det på förskolan. Vi brukar köra typ Nationalteatern pga ändå lite skojiga låtar för barn

”Så när jag kommer härifrån Värker det i hjärtevrån Sticker som en dolk När man träffar lite folk Och meckar sig en redig ... Hadelattan da-da, um-pa-pa-u Får man inte göra, inte bra"

Ohh, i helgen sålde jag iofs en jävla massa kläder. Jag får sånna ryck ibland. DÅ blir jag manisk. Älskar pengar. Vilket går lite emot min ideologi. Men nu är det så. Hade jag varit rik hade jag förmodligen varit snål och egoistisk. Som ju rika är:

https://svenska.yle.fi/artikel/2017/01/28/forskare-rika-manniskor-ar-sjalviska-oetiska-och-icke-empatiska

Nej men skönt att rensa faktiskt. Jag har en grej jag brukar göra, jag tar ett plagg i handen så känner jag om det verkligen gör mig glad. Känner jag ingen lycka så säljer jag det. Annars liksom rullar jag ihop det och lägger det i en byrå för lättare skapa mig en översikt över vad jag har.

Vad händer i helgen?

Ni ba fast är inte det Marie Kondo….. Jag ba neeeej nu vet jag inte vad ni menar. Men du kan inte ju inte skriva som att det är du som? 

Jag som?

*BLOCK*

Här kommer bild på plagg som fick vandra vidare

KRAM

Vad händer i helgen?
Vad händer i helgen?
Vad händer i helgen?
Vad händer i helgen?
Vad händer i helgen?
Vad händer i helgen?
Vad händer i helgen?
Vad händer i helgen?

Ebba · 3 months ago
Hehe har EXAKT samma snacksbeteende på fredagarna. Mår alltid illa vid middagen sen pga har redan tryckt en måltid chips+dip.

Malin Olsson · 3 months ago
Älskar detta! haha, alla hungriga mammor <3

Helena · 3 months ago
Hahaha! Exakt så på allt! Förutom att jag inte har sålt några kläder, för jag har kastat nästan allt för att jag inte kände någon glädje när jag såg eländet. Fast nu känner jag ingen glädje när jag tittar i min tomma garderob.

Rikard · 3 months ago
Precis så! Tack

Ebba · 3 months ago
Lyssnade inte på någon *vanlig* musik när jag var liten. Började skolan o bah spice girls WHO??? Kände mig som en ailien. Iallafall ”fick” vi börja lyssna på annat när min lille bror vrålade ut JAG MECKAR EN JAG MECKAR TVÅ JAG MEEECKAR TREEEEE ((med the latin kings som vi hade som skiva i grisboden på Gotland)) på B&W veckan efter han sjöng hela kolla kolla på samma ställe :))

Malin Olsson · 3 months ago
haha skrattar högt!!

Viktoria · 3 months ago
Underbart uttryckt!!!! Igenkänning!

Ida · 3 months ago
gillar din blogg mkt men finner den väldigt svårläst med de olika teckenstorlekarna och fetstilen? Kanske bara är jag.

Malin Olsson · 3 months ago
men jag med! Jag får inte till det. Den vanliga brödtexten kan jag inte ändra utseende på. Så jag tog liksom ett eget initiativ och lyfte upp vissa stycken med sån annan stil. Men kanske jobbigt? Hur gör de andra bloggarna på denna sidan? Måste kolla....

Malin Olsson · 3 months ago
Okej kollade igen nu. Jag borde nog sluta med det egna initiativet. Eller iaf minska. Sen så såg jag att nån annan blogg här centrerade texten tex, kanske det blir bättre?

Anteama · 3 months ago
Älskar din blogg! Skrattade rakt ut precis?? Jag är också otroligt dålig på att hitta fina saker på loppis (antingen har man det eller inte va?) så det känns som att jag får en inblick i nåt här, i den, loppisblicken! Tack för det!

Malin Olsson · 3 months ago
Vad roooooligt att höra, välkommen hit! Jag är alltså inte bra på att hitta typ kända formgivare osv utan går mer på känsla. Tänk på en person eller karaktär du gilla så köper du typ det du tror hen skulle uppskatta, för att få det att lossna liksom och rätt som det är så vet du exakt vad DU vill ha!

M · 3 months ago
HÄRLIGT!

Da riddim · 3 months ago
Är jag den unga kollegan?

Malin Olsson · 3 months ago
VEM skulle det annars vara?!

Lisa · 3 months ago
Alltså jag skrattar högt när jag läser det här inlägget. SÅN stor igenkänning på hela fredagsgrejen från det att den un ga kollegan fågar till disco med Nationalteatern och stående dippbord. <3 Det är som att du beskriver mitt liv. Men vi måste diskutera dina byrålådor. Ser de ut så där på riktigt??? Är du psykopat? Hahaha... PÖSS!

Lisa · 3 months ago
Sorry för riktigt dålig stavning ovan. Blev exalterad över hela fredagsdisco grejen...

Malin Olsson

Malin Olsson

Malin Olsson