Lite sexigt så

7 months ago

Visst gillar man spets nu? Absolut inte på underkläder det är för sjukt beteende, fy fan vad skavigt. Nej jag tänker i inredning och textilier…Jag har länge känt en uuuurge att omge mig med spets men inte vetat hur. Tills nu! *plus artikel*

Förra sommaren gjorde jag och Fina Fotograf Fanny en plåtning för tidning där beställningen var “en sommardukning”. Detta skall då publiceras denna sommarn. Så min uppgift blev typ “Vad vill man duka med nästa sommar” . Och då kom jag på det. Spets! Man vill ha spetsdukar! Hade precis veckan innan fått en eller var det två kartonger med spetstyger från min kusin på Hälsö.  Så valet kändes givet!

Lite sexigt så

Kolla så fint duken rör sig i vinden!

Lite sexigt så

Också pinsamt att jag tog med mig kanske allt jag ägde. Fanny ba mmm, jättefint Malin. Alla dina saker.

Har börjat tycka mer och mer saker är typ skämmigt. Alltså i efterhand. Saker jag sagt osv. Mitt värsta är ju att fatta fel. Grejen är att jag tror jag fatta fel på beställningen från uppdragsgivaren hehehehehe hehehe heheheheh.

Alltså dom bad om “Västkustskt med fisk och sjöbodar”. Klipp till att vi åker raaaaaaaka vägen till orientlivs för att köpa rekvisita.

Och just det, vi skulle ju ha fisk med! Klipp till jag ropar över frysdiskarna på Ica “Fanny!! Hur kul om vi tog fiskpinnar istället för färsk fisk?! Är inte det kul?” Fanny som vet att jag blir truly hurt om inte jag uppfattas som rolig HELA tiden ba “Jaaa Malin vad tokigt, men jag går till fiskdisken och tar en Makrill med om fiskpinnarna kommer bort eller så.”  Sen ses vi vid kassan och jag har ett inre fnitter som strax därefter urartar i ett rosacea-skov .

Lite sexigt så
Lite sexigt så
Lite sexigt så

Frottéhanddukar som bordsdukar är även nånting jag tror på. Så käckt om man spiller med. Kolla efter de där mönstrade urtvättade för typ 5 spänn på loppis!

Lite sexigt så

Denna chokladen. Suuupertrendig sommaren 2021

Lite sexigt så

Nakna tanter. Alltid en hit.

Lite sexigt så

Vit bambu/rotting/korg lite 80-tal sådär- Kom ihåg var ni hörde det först!

Lite sexigt så
Lite sexigt så
Lite sexigt så
Lite sexigt så
Lite sexigt så

Vi hade en jättefin dag allefall, men vi fick solsting så Fanny fick sätta sig i bilen med AC hahahah  <3

Tillbaka till spets. Ja men lite spets till sängkammarn ändå. Artilleriet som jag jobbar på lanserade förra veckan sitt samarbete med Magniberg! Känner ni till dem? Det gör inget om man inte gör det. Man kan inte veta allt. Dom gör iaf sängkläder. Grundarna av varumärket har en bakgrund inom modebranschen (tunga liksom) och det känns verkligen! Fokus är på tygerna där det i kollektionen presenteras örngott i spets, påslakan i liksom perfekt mjuk T-shirt tyg och lakan i krispig poplin som typ en skjorta. Så töntig om jag fattat fel nu, men tänker att de kanske grundar sig då i ehhh, klädesplagg. Alltså att man bäddar som man klär sig. Jag älskar det iaf och tycker verkligen ni skall kolla in. För, handen på hjärtat ÄR vi inte lite trötta på skrynkliga linnelakan som liksom skriker när man försöker bädda dem “Nej bädda mig inte, bädda mig inte jag ska bara ligga här helt huller om buller för jag är sån sköööön markering i ditt hem”

Lite sexigt så
Lite sexigt så
Lite sexigt så
Lite sexigt så

Vet tyvärr inte hur man länkar ännu. Men detta finns iaf hos Artilleriet. Eller vänta. Funkar detta? https://www.artilleriet.se/sv/brands/magniberg

 

Okej min sista spetsspaning är denna jävla dröm från Malene Birger som man liksom vill vara lite på gränsen i  samtidigt som man absolut kan tänka sig den till en begravning. Kolla spetsens placering, silhuetten, ärmen och liksom att den är så djup svart. Fantastisk!

Lite sexigt så

Hon är jag.

Nike · 7 months ago
B ä s t a bloggen!!! Jösses amalia vad jag älskar din blogg ❤️ Och insta. Och allt!

Ellen Dixdotter · 7 months ago
❤️❤️

Elin · 7 months ago
Jag vill va hon!! Blogga mer! Helst 10 inlägg om dagen

Malin Olsson · 7 months ago
för snäll är du!!!

Anteama · 7 months ago
Ja oj vad det kändes fint med spets! Blev förvånad! Hallå skriv gärna på instagram när du bloggat, vill inte missa nåt men glömmer kolla bloggar typ? Om du vill alltså. Hej!

Malin Olsson · 7 months ago
Glad att du gillar! Ja, men vill ju inte vara tjatig heller fan. Men fattar. Kram hej

Camilla · 7 months ago
Jag är helt besatt av lakanen!!

Kristina · 7 months ago
”Alla din saker” <3<3 geni med fiskpinnar också, hoppas de kom med

Sis · 7 months ago
Fiskpinnar... Skrattade så tårarna rann. På jobbet. Jag jobbar i en reception. Pinigt läge, men fan vad kul det var!

Lisa · 7 months ago
Älskar, älskar, älskar spets!! Äger så många vita spetsklänningar att det nästan är pinigt. Har satt upp "mormors" gardiner i vår chambre separée på vår italienska restaurang, har en spetskaftan i min kollektion och drömmer om gamla ärvda påslakan och örngott med virkade spetskanter och vackra dukar. Älskar även patchwork påslakanet på bilden!! Maj gadd vad snygga!!

Malin Olsson

Malin Olsson

Malin Olsson