Krokar av klövar

4 months ago

Försökte mig på en rubrik som en plusartikel. Så att ni ba “Vadå klövar? Måste läsa” Sen måste ni klicka för att se inlägget.

Haha tänkte först göra det som ett DIY inlägg på skämt, men visste inte om det var too soon i vår relation.

Men erkänn det hade vart kul om jag ba helt utan skam “Hej allihopa! Idag skall jag visa er hur man gör en kroklist AV DJUR. Börja med att cutta valfria fem (!!) klövar sen böj sen sätt på en trälist så klart, häng den i er hall”

Men alltså, såg denna “kroklist” på loppis idag. Garanterat en man som gjort den. Män är sjuka i huvudet.

krokar av klövar

Nej men det är ju faktiskt så himla svårt att komma på vad en skall blogga om. Man gör ju liksom inte så mycket under pandemin. Inte för jag var så väldigt aktiv eller social innan, men nu är det ju obefintligt.

Idag var jag och Doris iaf och hälsade på en av mina bröder i Göteborg. Det var också första gången jag och Doris träffade hans flickvän. Doris älskar flickvänner. Jag med. Vill att dom skall gilla mig. Jag har fyra bröder.

Apropå att man inte gör nånting. Idag passade jag även på att besöka en loppis vi inte vart på innan. Den gav verkligen utdelning. Pga corona-stressen så hann man inte vela så mycket heller utan plockade några grejer sen drog.

krokar av klövar

Som det här engelska setet i tunn röd manchester. Visste att Doris skulle älska, och det såg ut att vara ungefär i hennes storlek så haffade direkt.

krokar av klövar

Så fin passform. 60 spänn för byxa och kavaj.

krokar av klövar
krokar av klövar

Fyndade också en Didriksson fleece som Dojjan kan ha till förskolan tänkte jag.  Samt framme vid kassan låg sånna här krämer för 10 kr styck. Vet inte om det är bra men tänker det där varumärket brukar väl va ganska dyrt? Aja, blev ett köp.

krokar av klövar

40 spänn

krokar av klövar

Och på sista snurran hittade mamman en lång vadderad väst i ull. Alltså hur cool?

krokar av klövar

Den är ganska lång. Över röva lite till typ.

krokar av klövar

Fin bak med den där slejfen. Bara tog ett ord nu.

Det var vår lille dag. Föresten gillar ni mode? Eller Inredning? Vardag? Loppis? Om ni har något speciellt ni tycker jag kan blogga om så skriv gärna. SAMT kom på en grej, om ni kommenterar här på bloggen så kan ni inte skriva ert insta-nick då? Så svårt att veta vem ni är annars och så har vi kanske chattat i flera år på insta typ. Om ni vill, annars lungt alltså. hehehe

Klara · 4 months ago
Gaaah vill se mer inredning! Och vardag! Mer av allt :)

Malin Olsson · 4 months ago
Ohhh, tack för pepp!

eciuol · 4 months ago
Instämmer mer av allt!! Så kul att du bloggar✨

Malin Olsson · 4 months ago
Så kul att du tycker det! Tack för pepp <3

Helena · 4 months ago
Hahaha "bara tog ett ord nu" älsk på det! Jag gillar vardag, lite tankar om företeelser och relationer, jag vet inte, bara ta några ord, det blir ju bra.

Malin Olsson · 4 months ago
Tack för detta! Känns ej så kravfyllt längre! <3

Anna · 4 months ago
Pandemiar med två folk under fem samt en dude som inte svenska som förstaspråk. Jobbar på IVA, mestadels medvetslösa där. Mitt ordförråd är så fattigt atm. Ville skriva att jag tycker du verkar vara (letar efter lämpligt ord i ovan nämnda förråd), hittar bara trôkiga ”otrolig”. Fram med synonymordboken. Otrolig. Mycket att välja på här.. ”Underbar, förbluffande & överraskande”. Jag gillar ”förnuftsvidrig”. Ha! Känns som du gillar den också. ”Se oerhörd” säger ordboken. Okej. Oerhörd: Även här många bra. Vad sägs om ”fabulös”. Eller ”pyramidal(isk)”. ”Fenomenal”. Fortsatt trevlig helg, härliga du.

Malin Olsson · 4 months ago
Så du vet. Har inte kunnat svara på denna pga blev liksom, så himla glad, för alla ord haha! Älskar att du hänger här och hoppas du stannar kvar <3 / Oerhörda Malin

Annakarin Thelin · 4 months ago
Men du vet bara kör som du är och gör, det är din USP. Kommer alltid följa! Ser fram emot loppisfika post pandemisch. /Annakarin (och stor-Doris. Storis.) ps - smek upp-länken funkar inte från dina stories (eller iaf inte för mej)

Malin Olsson · 4 months ago
Alltså av typ 1000 pers så är du den ENDA som säger att den inte funkar. Märkte själv detta igår kväll. Det kallar jag sann broder. Och ja! Ser så himla mycket fram emot loppis-fik samt prat! Kram tack

Lovis_a · 4 months ago
Vill höra mer om allt, ”ta bara lite ord” det går bra. Blir bra. Och så vill jag mer än gärna veta vilka loppisar som du inte besökt som visar sig vara sånna fyndgömmor! Tack och hej!

Malin Olsson · 4 months ago
Heeeeeej! Men alltså, detta var Reningsborg i Angered. Har tidigare bra varit Frölunda. I Angered skulle jag säga att dom var bäst på kläder! <3

Malin · 4 months ago
Mer av allt som föregående! förresten: vilken loppis ?!

Malin Olsson · 4 months ago
Heeeeeej! Reningsborg I Angered! Svinbra kläder!

Linalejon · 4 months ago
ÄLSKAR loppis och loppisfynd!!! Älskar dina barn även (ej på ett obehagligt sätt). Sättet du skriver är fantastiskt så du kan nog faktiskt skriva om vadsomhelst och jag kommer läsa och älska det. KRAMIS

Malin Olsson · 4 months ago
<3 <3 <3 Kraaaaam

Tove · 4 months ago
Allt som kommer ut ditt huvud är kul! Kör på ba! Så glad att du börjat blogga .

Andrea Andersson · 4 months ago
Underbar kosse! Och underbart krämfynd, använde exakt den som highlighter o känner mig som tyra banks!

Magda Ohrt · 4 months ago
Inredning! Barn-outfits! Everydaylife bara. Det gillar jag. Mer ljus på inköpen bara men förstår att man vill fota även fast det är kväll hehe. Beundrade manschester-setet. Hur gör du med att frysa in loppis-plagg? Har haft mal och pälsänger så är supernojjig nu efter att aldrig ha gjort det alls innan. Alltså även tradera-fynd. Mitt nick är magdaohrt men uppdaterar sällan. Kanske man borde börja med.

Sennyoo · 4 months ago
"Bara tog ett ord nu." Haha, älskar din humor och hur du skriver! Fenomenalt är det! Sambon sitter förbryllad bredvid och ger mig sneda blickar medan jag sitter och skrattar högt för mig själv av dina stories och texter. Vi är dessutom båda stora fans av Doris. Vill inte ha ungar, men hade vi haft en hade vi önskat oss en sån unge. Anledningen till att jag började kommentera var dock för att jag ville berätta att jag också såg en likadan kroklist på en loppis i Paris för två år sedan. Men i armarna (fötterna) på den kroklisten låg dessutom ett gevär. Kändes som att cirkeln var sluten på ett makabert sätt.

Frida · 4 months ago
Vad som helst! Har gillat alla inlägg hittills, men är mest intresserad av klädstil för tillfället pga gravid och helt oförmögen att fatta att vissa av mina plagg slutat passa så jag bara står här med häpnadens finger i förvåningens mun medan min garderob blir mindre och mindre.

Eva · 4 months ago
Älskar hur du skriver så för min del kan du skriva om i princip allt!

Anna · 4 months ago
Tkr du har en perfekt mix av mode/inredning/ loppis/ vardagsliv och humor redan

Julia · 4 months ago
Vardag och loppis. Och barn!!! Fast egentligen vad som helst, läser allt med glädje

Jenny · 4 months ago
Mer inredning, vardag och loppis tips gärna Sthlm men oxå Gbg <3 Är oxå besatt av färgen som ni hade i hallen i huset som var med i Residence (ursäkta stalker tendenser) om du kommer ihåg den och vill dela med dig så skulle jag bli överlycklig. Tack för kul blogg <3

Cornelia Johansson · 4 months ago
Jag älskar att läsa om dig och Doris. Ni är mina bästa att följa i cybervärlden. Gillar allt iofs. Mvh ccorneliajohansson och adhd-podden<3<3 (ja det e fortfarande aktuellt så du vet, jag väntar på dig)

Malin Olsson

Malin Olsson

Malin Olsson