Dagarna man minns

5 months ago

visst gick den så, reklamen för resebyrån med lyckliga par med vita tänder på kritvita stränder, att livet är dagarna man minns?
Well kanske inte riktigt lika harmoniskt hos oss men på något sätt har ändå påsken kommit och gått och jag vet inte riktigt hur vi fått två veckor på halvt nedstängda Mallorca, att gå, men det finns några dagar jag minns.

dagarna man minns

Jag minns en regnig dag på Miro muséet. varför har det tagit oss snart 3 år att pallra oss hit? Ateljén vill vi alla flytta in i och vi ramar in barnens tafatta miró-kopior i fula Ikearamar och känner oss extremt kulturella.

dagarna man minns
dagarna man minns
dagarna man minns

Vi var på egghunt med brittiska vänner i Bellverparken. Här finns förutom en enorm skog, såväl Bellverslottet, som utsikt över hela Palmabukten och lekparker av den sort som, i alla fall våra, barn älskar, med linbana och oändliga rutschkanor nedför stup typ. Så är ni i Palma så är ett besök här väldigt värt.

dagarna man minns
dagarna man minns

Vi åkte och klappa djur och ville plötsligt bli bönder. lämna allt o köpa gård o ha får o hönor (inte tuppar dom är läskiga) och ta allt med ro. Kan absolut rekommendera ett besök här för er med barn, som likt mina, älskar djur. Man får klappa och mata alla djur och det väldigt gulligt med höbalar och jordgubbs
-självplock och självklart så gör de gör sitt egna vin…

dagarna man minns
dagarna man minns
dagarna man minns

Lola och max gjorde gulliga men oätliga påskkakor på en barnateljé, Es Taller, som finns i Santa Catalina. Så gulligt ställe, nästan lite amerikanskt; på julen gör dom pinterestiga prydnader och halloween är en riktig dröm/mardröm med pumpor och gud vet allt. Barnen älskar det och mammorna också för deras kafédel har grymt kaffe och morotskaka och såklart red velvet och drösvis med magasin. Så att sitta i solen 2h och vänta på sockerstinna barn var absolut ej en större uppoffring så att säga.

dagarna man minns

äts. på. egen. risk.

dagarna man minns
dagarna man minns

VI hade turen att få följa med en kompis på båttur första dagen på lovet så det var ju en helt magisk start! Lola hoppade i plurret fast isen typ knappt smält enligt övriga familjemedlemmar. Vi andra åt ost och matade fiskar och mådde alldeles ypperligt.

dagarna man minns

Sanna och hennes gulliga familj var och hälsade på. dom bodde ju här flera år fram tills corona svepte in så dom är ett väldigt efterlängtat inslag i vardagen när dom hälsar på.

dagarna man minns
dagarna man minns
dagarna man minns
dagarna man minns
dagarna man minns

Men också väldigt snopet när dom åkte hem. Man kommer varandra rätt nära så här som svenne i Spanien så när hon kommer tillbaka så är det liksom direkt tillbaka där vi lämnade det för nåt år sen och allt är som vanligt och känns som innan corona och tryggt. så när Sanna sa hasta la vista blev det liksom lite sorgligt.

dagarna man minns

Lola tappade en tand så ALLA bilder på henne nu så ler hon extra brett och stolt.

dagarna man minns

Jag hann smita på (förbjuden) drink på kompis balkong med utsikt över hela stan så det blev en obligatorisk skrytselfie.

dagarna man minns

Det blev en dag på stranden. med sandiga mackor i kladdiga plastpåsar och sandiga morotsstavar med sandig hummus och sandiga muffins. MEN solen sken och vi hade väldigt trevligt sällskap och vi bestämde att det officiellt var okey med sandalpremiär så vad gör väl lite gnisslig picnic?

dagarna man minns

Kvällarna är ljusare och vi tävlar om vem som ska gå ut med hunden.

Lina Kjellvertz

Lina Kjellvertz

Lina, inredare och set designer.

 

Delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: lina@dustydeco.com

instgram: linakjellvertzinterior