Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
BESATT… | February 27, 2021 | The Way We Play

Besatt…

1 year ago

…av rotting. Har gjort så ofantligt många fynd på spanska Blocket, Wallapop. Man kan säga att fynda rotting där är min superskill.
Vi bor just nu i en hyreslägenhet, den blev som en mellanlandning mellan vårat egna bygge och vår korta men vackra vistelse i slottsliga Dusty showroomet, (vi flyttade ut efter jul, det blev som att bo i ett museum, kaosiga barn ihop med dyra möbler man ej får sitta i fungerade inte riktigt så att säga).
Så nu gör vi lite quick fixes här hemma i mellanboendet. Massa boho-skrufsiga-fynd och upp med lite tavlor och textilier och krukväxter och jag måste säga att det blev fasen rätt mysigt ändå!

BESATT…

Den ljuvliga barvagnen kan jag inte ta äran för själv, den fyndade en kompis här och jag fick ärva den (som tröstpris) när hon flyttade vidare. Här agerar den LP-spelar-bord i sovrummet. Spegel och favoritstol (märk väl att den både har rotting OCH djurmönster), båda vintagefynd.

BESATT…

Sänggaveln är 2021s bästa catch, hämtade ute på vischan och betalade 15 euro…

BESATT…

Barnens gamla skrivbord fick bli TV-bänk och tavlor från marknad i södra Frankrike gör vardagsrummet till en riktig bohemdröm tycker jag.

BESATT…

Både stolar och bord i matrummet är wallapop-fynd, hämtade i oklara lador i byar jag aldrig varit i förut. Känns så mysigt att upptäcka Mallorca via alla fyndiga inköp.

BESATT…

Olika mönster i alla rum, lite epileptiskt men också väldigt vackert.

BESATT…

Vi fyller på med grönt i väderbitna terracottakrukor och hänger upp linnegardiner överallt och vips är det så mysigt att det inte känns som en mellandlanding utan som ett riktigt hem. Nästa gång ska ni få se barnrummet, pyttttttteeeelitet men gulligt och med maxade ytor och ännu mer rotting. To be continued!

Lina Kjellvertz

Lina Kjellvertz

Lina, inredare och set designer.

 

Delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: lina@dustydeco.com

instgram: linakjellvertzinterior