Nomaderna

11 months ago

Jo men då var det dags igen! Vi flyttar vidare, kvar på ön men in till stan. Lämnar charmiga bohemiska skrufsiga huset till förmån för ett i mina ögon, palats inne i Palma. Rum efter rum och takhöjd som ger vertigo! (IOF sig även med 60talsbadrum, glipor i fönster o dörrar och avsaknad av såväl värmesystem som ACmen ACK så fotogeniskt). Detta är alltså vårat Dusty Decos showroom men vi passar på att bo här tills vårat egna never ending bygge till hem, blir klart.
(Btw här är en bild på bygget. Som ni ser är det väldigt, ehhhm, luftigt).

NOMADERNA

Så jag kör en skrytfest här för detta blev så mysigt och vackert, så om ni njuter av bilderna så njuter jag sålänge av mina nya tofflor och av elementet jag drar med mig runtom i våååååningen och kaffekoppen som ständigt står vid min sida för at mota bort draget från de allt för stora, fantastiska, fönsterna….

NOMADERNA

Tofflor från Zarahome fått av Edin i inflyttningspresent var inte det rart?
(Frida-min-syster om du läser detta köp inte likadana, blir så tråkigt då vid julklappsöppningen för dig då osv).

NOMADERNA

Våra egna Dusty möbler gör sig så förbaskat bra i dom här rummen, får nypa mig i armen!

NOMADERNA
NOMADERNA
NOMADERNA
NOMADERNA
NOMADERNA
NOMADERNA

Kan vi ägna några stumma minuter åt detta tak?

NOMADERNA
NOMADERNA

Edin är självutnämnd gallerist hemma hos oss. Inte mig emot, jag är självutnämnd rottingförespråkare samt kuddhandlerska och djurformatfantast. Så vi gör båda det vi är bäst på. Häromdagen så fixade vi det som ska bli mitt kontor. Äsch jag säger det igen; MITT KONTOR. Ni vet mitt egna kontor med utklipp från tidningar och mattprover och kaffekoppar och kreativt kaos?? Gaahhhh har aldrig haft ett eget kontor detta är så extremt lyxigt oh well tillbaka till att vi skulle fixa här och Edin hänger på uppdrag av mig tavelvägg med tavlor som “vi” valt ut. Dvs Edin har sina favoriter och jag har mina favoriter (de som kostar 20 euro på loppis och har kattdjur på sig). Whoops är väggen klar och blev helt fantastisk och hoppsan så hamnar alla mina djur bakom lampor eller farligt nära golvet? Listigt.

NOMADERNA
NOMADERNA

Här är kaoset innan flytten förra veckan. Jag lassar lådor med leo och får hjälp av Teddy som dubbelkollar att allt lurvigt är fejk utom just han.

NOMADERNA
NOMADERNA

Bjuder på en utsikt från altanen-Palm här och säger vi ses snart igen, då förhoppningsvis till en ny president i USA samt lägre siffror i coronastatistiken. Usch, får bli en kaffe till så ska vi se att hoppet kommer tillbaka så småningom. Kram

Annsofie · 11 months ago
Men lägg av så fantastiskt! Vilken dröm.

Lina · 11 months ago
Dröm va ordet!! Så himlans fint ! Tack.

Annsofie · 11 months ago
Så härligt. Förlåt att jag frågar igen men vart kommer ditt kompis hjärt halsband ifrån(halva hjärtat) ifrån? Har letat efter ett sånt forever. Tack

Caroline · 11 months ago
Älskar att läsa din blogg! Tack!

Frida · 11 months ago
God jul!!! Mkt bra klapp, och satan va jag längtar till palatset!

Kikki · 11 months ago
Extremt fint!!! Extremt otillfredsställande med tre månader mellan inläggen! :)) För du är min favoritstilsinspiratör.

Mandy · 11 months ago
Jag orkar inte!! Håller med Frida, längtar oxå!!

Anna · 11 months ago
WOW!

Camilla · 11 months ago
Så jättefint!

Therese · 11 months ago
Men hallå! Tavelväggen bakom DITT skrivbord!!!! Jag vill se MEEEER bilder och bara inspireras. Ser helt underbart ut!

Lina Kjellvertz

Lina Kjellvertz

Lina, inredare och set designer.

 

Delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: lina@dustydeco.com

instgram: linakjellvertzinterior