The Way We Play

Hur svårt kan det vara?

3 months ago

…Att få till ett blogginlägg? Alltså svårt verkar det som? Har halkat efter med allt. Varit mkt jobb och mkt liv så nu tar jag och bryter blogg-isen här så kanske det går lättare framöver.

hur svårt kan det vara?

jag och Sanna har inrett lite hus här på Mallorca. kanske absolut drömjobb att handla vintagevaser för någon annans pengar på solgassande marknader på söndagarna till vackra mallorquinska kök? Här är fynden från förra veckan.

hur svårt kan det vara?

Nu har vi börjat bli klara med alla inredningsjobb inför vacaziåååne, (heja oss jeyjeyjey!!), så jag firar här genom att shoppa lite vintage till mig själv! Hur fina är inte dom här blåprickiga kopparna? Ligger på en supermatchy duk från Malaika Cotton.

hur svårt kan det vara?

Ny ring i samlingen! Jag är extremt förlust i djurformat och djurmönstrat och älskar exentriska smycken. Så kombinationen lejon som håller i en stor pärla i sitt gap och att det är fantastiska Krista som gjort den är ju helt enkelt oslagbar!

hur svårt kan det vara?
hur svårt kan det vara?

Köpte lite kvinnor på loppisen också. Okey det där lät inte PK alls.
Lite nya ramar på dom och upp på linneskåpet bredvid oklara snäckvaser, snäckprydnader och rottingskärmar så blev det ju helt fantastiskt vackert!

hur svårt kan det vara?

Eller?

hur svårt kan det vara?

Kan man få för mycket rotting? Ja jo det kan nog hända. Men jag har inte kommit dit ännu.

Kram därute i sommarlovet. Hoppas ni också njuter i fulla drag och fyndar saker ni inte behöver på loppisar längs dammiga landsvägar eller dricker iskallt vin i någon hängmatta (gör man någonsin det? Har du eller någon du känner ens hängmatta?) eller kanske torkar något snorigt barn eller kliar på några myggbett som valt högst oklara kroppsdelar att hamna på?

5 Replies to “hur svårt kan det vara?”

 1. Klara says:

  Yaaay finally ett inlägg! så kul

  1. Klara says:

   Yaaay finally ett inlägg! Så kul :))))))

 2. Alexandra says:

  älskar dina inlägg!

 3. monica kallin-ticconi says:

  Härligt !
  Rotting och leopard = fantastiskt 🙂

 4. Fru K says:

  Yeay! Finally ett inlägg! Älskar dina inredningsinlägg och blir såååå inspirerad att våga mer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lina Kjellvertz

Lina, inredare och set designer.

 

Delägare till ww.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 5 år och Max 2 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: lina@dustydeco.com

instgram: linakjellvertzinterior