Påskelipåsk

2 years ago

PÅSKELIPÅSK

Oj vad det har påskats. SÅ mycket e-ämnen, chokladfläckar i soffan och en hel del vin och snacks kan jag lova. Behöver en påskdetox och en lång semester utan barn. TUR att dom är söta.
Vi var med Sannas familj och några andra vänner på Gran Hotel Son Net. URMYSIG dagsutflykt,typ 15 min från Palma. Vi klappade lamm, (grät typ av lycka och kände mig typ skuttigt glad i hjärtat av att få gossa med dom där små tussarna. Kommer aldrig mer äta lamm osv), matade en trött åsna med morötter, åt, drack och barnen påskpysslade.

PÅSKELIPÅSK

Snygg man mot snygg kuliss.

PÅSKELIPÅSK

Hotellets privé är kanske det härligaste? Hur mysigt att ha middag här?

PÅSKELIPÅSK

Hotellet hade fixat uppstyrt påskpyssel, (som kostade lika mycket som en bättre flaska vin), men lugn bara lugn, Lola fick, (läs tog), valuta får pengarna och ignorerade 1-ägg-per-barn-regeln och kom hem med inte mindre än 7 målade ägg och lika många chokladharar.
Så bra köp med påskväskan från Zara jag köpte till henne i påskpresent, rymmer många stulna skatter.

PÅSKELIPÅSK
PÅSKELIPÅSK

Nästan hela familjen fick påskväska, samtliga från Zara.
Jag fick en pärlfest, Max en stråelefant och Lola en påsk-höna-korg. More is more och djurformat som vanligt…

PÅSKELIPÅSK

Lola äger.

PÅSKELIPÅSK

Vi hade några vänner här från Estocolmo och passade på att styra påsklunch hemma. Jag var laddad för dukningen typ en vecka innan. Finns inget jag älskar mer än att duka.

PÅSKELIPÅSK

Kan inte ta åt mig äran får placeringskortspresenterna, det var pyssliga Idas toppenbidrag till kvällen!

PÅSKELIPÅSK

Känns inte detta hörn festligt? Bor ev en Frida Kahlo samt en excentrisk gay man i min själ?

PÅSKELIPÅSK

Cajsa var det aldelles för länge sen jag såg, så hon satt kvar i köket med mig, vin o babbel tills barn somnade i olika hörn och högar runtom i huset. Underbart e kort osv.

PÅSKELIPÅSK

Vi hade också valpbesök vilket ALLTID är välkommet. Så toppen att ha hundar i bekantskapskretsen man får sno då och då.

PÅSKELIPÅSK

Hänget!

PÅSKELIPÅSK
PÅSKELIPÅSK

Jag var så nöjd även Lolas nya klänning från Zara och under den, en vintageblus jag längtat efter att inviga. Orkade inte ta fighten med skorna dvs Birkenstock med strumpbyxa blev ungens självklara val. Ibland imponeras jag över hennes djärva modesatsningar, ibland har hon samma stil, (dvs ingen stil), som Helena Bonham Carter, ni vet, som år efter år vinner Hollywoods worst dressed. Hårfint det där.

PÅSKELIPÅSK

Vi var bjudna på påsklunch hos några kompisar på extra-allt-lunch! Så uppstyrt med äggjakt i skogen bakom och hemma var det så fixat och fint och dukat bord och sillunch och påsktårta och åhh så mysigt och tryggt, som att komma hem till Sverige typ! Fick julaftonkänsla och längtade nästan hem.

PÅSKELIPÅSK

Lola och Filip hittar skatter i skogen.
Här skippade hon Birkenstock…

PÅSKELIPÅSK

Hann också shoppa vintage-leo-kavaj till mig själv som jag är så glad över. Skarpa axlar och lite lagom lurvig och så sjysst siluett. Har bott i denna i påsk, till vit skjorta på lunchen på Son Net, randig skjorta och enorma pärlörhängen på lunch med en kompis och här nedanför ihop med Dagmars fantastiska Sylvia blus nere på lokala pizzerian när min glamorösa faster var på besök. Lola är också ett leopardfan och som här, min bästa accessoar.

PÅSKELIPÅSK

Ulrika · 2 years ago
Du skriver sa satans roligt!! Keep it coming :-)

Jenny · 2 years ago
antar att du inte bryr dig om bloggen längre. tråkigt.

Lina Kjellvertz

Lina Kjellvertz

Lina, inredare och set designer.

 

Delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: lina@dustydeco.com

instgram: linakjellvertzinterior