The Way We Play

Heija oss

5 months ago
Heija oss

Kanske inte så ödmjukt men alltså fy fasen vad stolt jag är över våran nya bebis, min och Sannas. Vårat egna lilla företag Casa Rosa. Vill liksom hylla oss? Kan någon snäll o stark bära oss på sånna där kungastolar där vi kan vinka som drottningar åt folket?
Skojar ju absolut lite nu men ändå absolut lite allvarlig. Vi har ändå slitit nu i snart två månader med denna lilla juvel och igår gick vi live med webbshop och trevligheter.
Casa Rosa är alltså vårat absolut purfärska projekt där vi saluför (hur otippat ordval? Saluför? Säljer vi krus i en socken i småland från en lanthandel på 1800talet?) rustik, handgjord keramik här ifrån Mallis.

Heija oss
Heija oss
Heija oss

Vi fick sån feeling här i Picassos fotspår så ansikten finns det gott om minst sagt.

Heija oss

Plåtade hemma hos mig och Edin med hög indiepop och en och annan rock ballad från 90talet i bakgrunden, croissanter och kaffe och ett och annat litet glas cava slank ner och solen sken och gardinerna fladdrade och vi kände oss sååå levande. Tror båda hungrat efter projekt och liksom går igång nu på alla cylindrar.

Heija oss

Sanna är också liiite stolt o nöjd. Som en Tv kock står hon här i all sin prakt med ett nästan varmt fat direkt från keramik-ugnen.

Heija oss

Vi smyg-lanserade lite granna på en juldrink vi hade på Stockholms-Dusty Deco i början av december. Fyllde resväskor och de delar som klarade sig hela fram till Arlanda, (och som inte ännu sålts, #skrytskryt), står nu på Brahegatan och mallar sig.

Heija oss

Vi var hemma bara några dagar och bodde i kappsäck. Nån dag hos Edins syster, nån dag på min mammas soffa och nån natt på landet. Så när vi tog beslutet att checka in på Miss Clara Hotel en natt och bli bortskämda med roomservice, manglade lakan och himelsk frukostbuffé, (ta det inte personligt mamma dina prickig-korvsmackor är också toppen), kändes det som årets typ bästa beslut. Typ.

Heija oss

Vi käkade på Giro, pizzerian dörr i dörr och jag måste ändå erkänna at här får till och med Brillos löjromspizza riktigt tung konkurrens.

Heija oss

När denna bild togs låg båda barnen på golvet med fötter på bänkarna och ömsom tuggade på pizzakanter (som jag hoppas var våra och inte hittegods?) ömsom slogs ömsom ritade på menyer/kvitton/varandra. Mkt mkt harmonisk middag. Men tänkte ändå att ni gärna ville se en bild på Brillo-konkurrenten?

Heija oss

Vill också ha en sån här vinkyl med proppade hyllor, helkaklad vägg bakom och läderhandtag.

Heija oss

Kan även tänka mig golven.

Heija oss
Heija oss

Max däremot struntade i vinkylar, golv och manglade lakan. Det fanns ju en fast telefon som folk svarade i vilket nummer han än slog. Så han ägnade varje vaken sekund åt att ilsket ropa till dom i receptionen att det var påliiiiiisen som skulle sätta dom i fengelseeeeeee. Vi kopplade till slut ur telefonen och polisen fick ett mentalt utbrott av besvikelsen och har inte kommit över detta än idag.

Heija oss

Bäst på frukostbuffén var mintkyssarna, sockriga lussekringlorna och kolsvarta kaffet i silverkanna.

Heija oss

Hann med en sväng på stan när vi ändå bodde mitt i city (hallåååå vad händer med mitt vokabulär? Mitt i city? Vem är jag?), och fick med ett par vinröda Adidas hem och så hade vi turen att ha få lite julklappar från by Redo också, mycket bussigt! Nu doftar köket Bohemia istället för stekos och det tackar och bockar vi för!

Heija oss

Hann svänga förbi Ejes choklad för att fylla på med praliner. Dom hann ta slut på planet hem så nu är det bråttom tillbaka känner jag.

3 Replies to “Heija oss”

 1. monica kallin-ticconi says:

  Vad fin keramk och roligt med ett nytt projekt !!
  Härligt att se att din blogg uppdateras oftare nu 🙂 Har följt dig länge och väntar ivrigt på varje nytt inlägg 🙂
  Din speciella stil,vare sig det gäller inredning,kläder eller sätt att skriva på, finns inte att hitta någon annanstans i cyberworld, nämligen.Blir ju sugen på att komma och titta på keramiken.Gillar allt även på dusty Deco,men lättare att ta med keramik i en resväska än möbler 😉 Får se vart jag åker,Mallorca eller Stockholm…… Lycka till !!
  Monica i Rom

  1. Lina Kjellvertz says:

   Åh vad roligt att höra Monica! Vad glad jag blir! Ja klart du ska ha lite keramik till Rom, kan tänka mig att det finns en del vackert porslin där också…

 2. Hannah says:

  men JA..!

  håller med monica..!
  men Du? ska man då ta sig till palma
  alternativt stockholm för att handla
  (inte för att det i sig inte låter lockande, men-)
  kommer detta ähum saluföras så att säga
  utanför dessa city’s och mera liksom ungefär här..?

  lycka till hur som..!

  hannah som flyttat till england

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lina Kjellvertz

Lina, inredare och set designer.

 

Delägare till ww.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 5 år och Max 2 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: lina@dustydeco.com

instgram: linakjellvertzinterior