Lördagspiffet

3 years ago

LÖRDAGSPIFFET

Barnens sängar på plats! Dvs nu spenderar vi våra nätter mellan vår säng och barnens två sängar för här har vanan inte satt sig ännu hos dom. Vaknar med nackspärr. Men värt är det för det blev gulligt och det är ju ändå mysigt att vakna av en hård kram av en svettig liten gris med rufsigt hår.

LÖRDAGSPIFFET

Lite tomt över Max säng men jag hade sån nedrans flax häromdagen i en liten vintagebutik i Santa Catalina. Hittade dessa tre finingar och kände att idag är dagen jag köper triss? Hur stora är chanserna att det skulle vara just Max tre bokstäver bland travarna med solkiga tavlor? Dom ska upp idag.

LÖRDAGSPIFFET

I vår lilla by har alla grannar djur. Vi vaknar av tuppar, somnar till körar av hundskall och från köksdörren ser vi getter bräka uppe i bergen. Favoriten är grannens katt som mer än en gång smitit in genom barnens sovrumsfönster. Byron heter han och är världens bästa barnvakt. Bättre än en Ipad och billigare än Nanny.se.

I skrivande stund har han underhållit båda barnen i minst en timma och jag hör kluckande skratt ifrån trädgården och får lyckokänsla i hela kroppen, (som iof sig även kan bero på att jag tack vare katten dricker morgonkaffet VARMT för en gångs skull).

LÖRDAGSPIFFET

Har jag förresten visat Ronaldo? Hästen jag kånkade hem från en marknad häromveckan? Har fått mkt blandade reaktioner på denna. Julia var här med familjen på grill, hon skrattade och trodde att jag hade fått solsting. Sen var Sanna här ett par veckor efter och tappade typ andan och mumlade fantaaastisk…

LÖRDAGSPIFFET

Den gamla ägaren var italiensk, slutade aldrig prata och hade döpt honom till Ronaldo. Han tyckte jag borde kolla upp om det verkligen inte var Dalí som låg bakom Ronaldo.

Hehe bra försäljare mao och smidigt att fynda Dalí-skulptur på loppis i Magaluf för samma pris som en vinlunch på Riche? Känner att denna källa är en smula opålitlig.

LÖRDAGSPIFFET

Apropå Dalí var jag och Edin på Nit de Art, Palmas konstvecka, häromdagen och jag var absolut klädd som ngn abstrakt tavla och premiärade båda mina vintagefynd från Frankrike-resan. Så nöjd att jag bjuder på en badrumsselfie.

Annsofie · 3 years ago
Så fint hemma hos er!! Vart kommer mattorna från som är i barnens rum samt köket?

Lina · 3 years ago
Oh tack! Båda är från Dusty deco.. kram

Victoria Baraförattjagvill · 3 years ago
Hehe, det där hästhuvet... En säker conversation piece!

Lina Kjellvertz · 3 years ago
exakt så!

Lina Kjellvertz

Lina Kjellvertz

Lina, inredare och set designer.

 

Delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: lina@dustydeco.com

instgram: linakjellvertzinterior