The Way We Play

Chachacha chaaanges

5 months ago

Nu går flyttlasset igen!

Vi ska flytta till Mallis senare i vår (!) så hus är hyrt där medans vi ska renovera klart vårat ruckel. (Bildfest utlovas asap) Samtidigt renoverar vi vår nya lägenhet här hemma som vi ska ha kvar som hem i Stockholm. Samtidigt är alla sjuka i olika omgångar, jag har konsultat på HM samtidigt som vi kör på med alla dusty projekt och jaa livet. mm etc.

Dvs just nu är kaoset ett faktum och jag vet inte var jag bor, vad jag gör och typ vem jag är.

Men jag vet i alla fall vad jag vill ha för vägglampor, badrumsgolv, färger, gardiner och typ nattduksbord så ännu har jag inte tappat inspirationen i alla fall.

Vi börjar med badrummet! Här kör vi något form av geometriskt mönster i olika sorters marmor som gänget på marmorinredning skurit till åt oss, sååå fint.

( Trots att de är prisvärda är ju marmor ändå marmor så där rök halva badrumsbudgeten. Sen festar vi ju vidare på mässingskranar o mässingshandfat och platsbyggt valnötsskåp för att säkerställa våran plats i lyxfällan dvs TUR att jag älskar vitt 15-15 kakel, för något annat har vi inte råd med just nu…)

Här är badrums-status vs inspiration.

chachacha chaaanges

Marmorbonanza

chachacha chaaanges
chachacha chaaanges

Vilken av dessa livsfarliga-vintage-elektricitets-hazards passar bäst i badrummet?

chachacha chaaanges

Målbild. Inte en hello kitty-el-tandborste eller ett paket Eldorados baby wipes i sikte!

chachacha chaaanges

Åh här kan man ta många långa bad. Med ett glas vin? En god bok?

Eller nej! Jag vet! Två barn, ett kilo lego och ljummet vatten med avdankat fruktigt badskum? Jey.

chachacha chaaanges

2 Replies to “chachacha chaaanges”

  1. Ulrike says:

    Hei! Må først og fremst si at det er så gøy med oppdatering, synes bloggen din er megainspirerende! Herlig estetikk og så trivelig stemning på alt, måten du forteller på og sånn. Gratulerer med flytting til Mallorca, så spennende! Har et litt teknisk spørsmål angående det, håper du ikke synes det er for inntrengende. Mannen min og jeg snakker nemlig også mye om at vi har lyst til å prøve å bo litt et annet sted i Europa, typ rundt Middelhavet. Men det vi er litt usikre på er hvordan vi løser det med datteren vår som per nå er litt over seks måneder. Altså, hvordan tenker dere med barnehage/evt skole på sikt for Max og Lola? Lokalt spansk? Internasjonal? Lurer også litt på det med venner og nettverk og sånn, tenker liksom på om datteren vår får problemer på grunn av språket eller fordi hun kommer «utenifra». Igjen, håper du ikke tar deg nær av disse spørsmålene, er virkelig helt og holdent kun ment som virkelige spørsmål fordi vi så veldig gjerne vil gjøre det samme! Hadde vært fint å få vite litt om hvordan andre foreldre tenker om og løser disse tingene 🙂
    Heiarop og high five fra Ulrike, T og C

  2. Ida says:

    Så herlig å ha deg tilbake.Elsker dine inspirende og morsomme innlegg her på bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.