The Way We Play

It’s the most wonderful time of the year

9 months ago

Eller är det det? Ja top 3 i alla fall. Jag ÄLSKAR julen. Så nu har min inre Martha Stewart beställt, (va! Inte gjort själv? nä, 2 barn för mycket för att hinna med sånt), en så kallad wreath till öppna spisen och krans till dörren från duktiga Johanna på Christoffers blommor inne hos oss på Dusty Brahegatan.

 

 

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR
IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

Apljusstaken köpte jag och Edin på loppis i Paris samma dag han friat till mig, den följer med genom alla flyttar och är svintung, (fick jag veta iom att jag köpte 4st och Edin fick gå och bära dom hela den dagen), inga ljus passar i den och den är vinglig. Needless to say, är det en av mina käraste klenoder.

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

Okey vad hände här? Isbjörnar på spiselhyllan hemma hos Dusty deco? Lite väl kitschigt kanske? Tro mig att i’m only just getting started. Hohoho.

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

Kunde du inte kostat på dig en liten brasa till blogginlägget? Snålt.

Över till något annat, jag kom så in i julstämningen när jag var på Hm Homes magiska julmiddag på Gamla Orangeriet häromkvällen;

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

Satt med  glittrande, bästa Matilda som höll i eventet på ena sidan…

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

…och med roliga, kompetenta, knasiga, absolut underbara, stylisten Sofia Ronthén på andra sidan.

Som ni hör fick jag en girl crush på den här fnissiga människan så min bordsplacering hade inte kunnat vara bättre.

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

En sån här fin korg fick vi med oss hem. Julen är räddad.

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

Här kan jag tänka mig fira jul/gifta mig/bo etc. mm.

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

Allt var dukat och stylat med Hm Home och jag klickar hem både vattenglas och champagnecoups med guldkant AS WE SPEAK.

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR
IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

Hittade en trollkarlsklänning på Judiths dagen innan och kände mig väldigt kosmisk vilken ni som läser vet att jag gillar. Räckte ju dock inte med ögon-paisley-stjärntecken-nycklar i mönstret utan jag tog även på mig alla vackra armband jag äger, i och med att jag blir som ett barn när jag ska på kalas och liksom vill ha allt samtidigt. Armbanden är mestadels från Krista Kretzschmar, men ormen kring armen är Marant, tjocka i silver är ärvt.

 

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

Så här nöjda och nyktra var vi när kvällen var över och det ser absolut ut som vi är på framsidan av Lantliv här, med korgar, lockar och växthus. Hmm. Not so young look maybe. Oh well det bjuder jag på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.