Minirum för två kids

6 years ago

Tror ungarnas rum är ca 6 kvadrat. Och här ska alltså ritbord till Lola med inbyggda hemliga vuxenlådor (med sånt som lillebror absolut inte får låna i tex play-dough,  pärlor i perfekt choking hazard size och tuschpennor), leksaksspis, en miljard leksaker, två sängar och två barn få plats. Challenge accepted.

Minirum för två kids

Stringhylla med lådor, loppisfyndade vägglampor, liten Bertoillastol som välter omedelbart när barn sitter på den. Djurmasker från Merci, Ikeas växasängar och lådorna på hjul inunder sängen lämnades in på lackning i samma färgkod som väggarna i rummet, pimpade lådorna med guldiga handtag.

Minirum för två kids

Dylanpostern av Milton Glaser är en kär klenod jag köpte på numera nedlagda Antique garage i New York för ca 100 år sedan en kall, lång vinter när jag och Edin were on a break. Den har följt mig och nu oss, genom ca 14 lägenheter och är en av de få saker som faktiskt stannar kvar, år efter år.

Minirum för två kids

Se så fint de leker de små. Tyst och stilla i sitt nystädade rum. Ingen bits, gråter eller ritar på väggen. Endast en av två är naken (!). Dvs allt är precis som vanligt.

Minirum för två kids

Hade först en idé om att måla in string-hyllan i väggen men i kontrastfärg så här. Men sen blev det så fint med lite naturmaterial i och med teaken, i barnrummet att det kändes lika fint.

Minirum för två kids

I nästa barnrum ska denna tapet från Rebel Walls in, om än bara som bakgrund i ett skåp eller som fondvägg. Så gullig utan att vara för barnslig eller för tjejig eller killig.

Frida G Svensson · 6 years ago
så himla fint! vi har ett extra rum som kan bli dotterns rum den dagen vi får ett barn till. MEN jag vill egentligen göra det rummet till en walk in closet. Är man en dålig mor om man offrar sitt barns rum för en walk in closet?

Lina Kjellvertz · 6 years ago
Äh. Happy wife happy life brukar man ju säga. Samma med mor. Happy mor med många skor? Man behöver ju också andrum ibland med barn och då är det väl toppen om du kan krypa in i garderoben och iallafall se på dom där vackra plaggen man använder alltför sällan? Ni hittar säkert ett hörn nånstans den dagen ni får fler kids. Och dom kan ju överleva LÄNGE i spjälsäng och en leksakskorg i vardagsrummet innan dom börjar fråga efter eget rum...

Lily · 6 years ago
Ni har det så fint! Vart har du köpt den svartvita mattan?

Lina Kjellvertz · 6 years ago
thankzz! Mattan i barnens rum är inköpt på marknad i indien... Men kan tänka mig att du kan hitta liknande på typ auktioner (sök på typ nomad kelim) och jag har sett fina på urnan outfitters engelska sida.. Lycka till!

Marzena · 6 years ago
Vackert ❤️! Kan du säga varifrån kommer hall regalerna? Hälsningar

Lina Kjellvertz · 6 years ago
Tack! Hmm lite osäker på vad du menar med hallregaler men kanske garderobslösningen i vår hall du sett? Isåfall är de platsbyggda av vår fantastiska smed som även svetsat industriellt fönster till Dusty deco brahegatan och våra skjutdörrar i förra lägenheten.

Coco · 6 years ago
Så fint! Var hittar ni det ni har som skrivbord till stringhyllan?

Lina Kjellvertz · 6 years ago
Blocket! I och med att det är samma mått på stighyllor nya som vintage så kunde jag mixa ihop lite delar och köpte skrivbordsdelen separat.

Sunday Mix | Seventeen doors · 6 years ago
[…] Jodå, det är ju Dusty Deco-paret Edin och Lina Kjellvertz eget hem som är till salu nu. Se mer av barnrummet hos Lina HÄR. Ett bra bloggtips […]

Lina Kjellvertz · 6 years ago
tack!!

Frida · 6 years ago
Så fint! Jag har inga barn så just barnrum är ju EGENTLIGEN inte min grej men du tar så fina bilder + skriver kul så jag var tvungen att läsa det två gånger!

Lina Kjellvertz · 6 years ago
Haha va skoj! Vad glad jag blir! Att ironin går fram till nån iaf....

hanne · 6 years ago
Så fint ni har det! Får man fråga var ni köpt sänglådorna?

Louise · 6 years ago
Var kommer sänglådorna ifrån?

Days like this

Days like this

“Vad är nu detta tänker ni? Varför är dom två helt plötsligt? Jo men det är nämligen så pass kul nu, att jag (Frida) flyttar in och delar bloggen med min syster Lina!
Kanske världens bästa idé tex?! Mallis och Stockholm, loppisar, recept, rutiga kuddar, cowboyhattar sa jag snacks?”

Lina, inredare och set designer och delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: [email protected] instgram: linakjellvertzinterior

Frida, Säljer Second hand på insta, dukar bord! Är set designer och PR-person, får man plocka alla russin ur kakan så gör man väl det? Bor med mina pojkar Harry, 7 och Henry 2 och min snubbe Magnus invid tessinparken på gärdet, i Stockholm

mail: [email protected]

instagram: fridasfinds