The Way We Play

Bö!

12 months ago

Vi var på lyxfrulle på nyöppnade Gast, jag och Malin, imorse. Namnet har stället fått för att det ligger bredvid spökparken uppe vid mysiga delen av Drottninggatan.

Men vi var inte på nån Drottninggata, nä vi var i New York. Typ. Jag fick en sån New York känsla så att jag drömde mig bort direkt och fick gåshud ni vet. Så att man nästan får ett brutalt uppvaknande och blir lite ledsen att det var på låtsas.

Varför? JO för

  1. Det luktade New York; kaffe, kall krispig höstdag och Malins Lobo parfym. ( Den doften skickar mig direkt till Strumpton Coffee som ligger i bottenplanet på Ace hotell och dörr  i dörr med Lobo parfymeriet i NY. )
  2. Hipster baristan pratade engelska och såg new yorkig ut med keps o tatueringar (iof sig var han nog britt när jag tänker efter men wtf sluta rätta mig mitt i historian här).
  3. Gast är ombonat, mjukt och lyxigt men samtidigt rått och industriellt. Så New Yorkish och så genomtänkt.

Nä så dit kommer man ju definitivt gå igen. Fanns såklart massa nyttigheter för den som är sån. Men för mig fanns hemmagjord granola, äppelkompott och tjock fet yoghurt, smöriga croissanter och starkt kaffe. Och en playlist man vill sno. Dvs toppenstart på helgen!

BÖ!

Rosa och industri-så fint som det kan bli.

BÖ!
BÖ!

Yes pls.

BÖ!

Snygga tallrikar, snygga färger överallt och snyggt sällskap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.