Hero at night hero at day

3 years ago

HERO AT NIGHT HERO AT DAY
HERO AT NIGHT HERO AT DAY
HERO AT NIGHT HERO AT DAY
HERO AT NIGHT HERO AT DAY

Förra helgen fick vi äran att bjuda ett knasigt gäng på middag på The Strand, Hotell Strands nya restaurangsatsning. Gänget var jag, bästis-Mandy, Stylist-Malin, Ida-min hippie-designer-ad-kompis från Barcelona, Linnea bach Gärde som designar The Cords och nyfunnen vänskap i form av Robert Nehme som fick mig att fnissa väldans. Spretigt och väldigt glatt! Vi delade bord, hemligheter, råd och åt charkisar, pilgrimsmusslor, drack vin och framförallt GLODDE på folk. SÅ glovänligt event. Blev som mest starstruck utav Ove från Solsidan som såg ut precis som sig själv och jag kände mig nästan knäsvag och ville ta selfie med honom men vågade inte såklart. Kanske den roligaste mannen på TV enligt mig.

Var såklart proppat av massa coola mediamänniskor och modefolk men dom vet jag inte namnen på.

 

HERO AT NIGHT HERO AT DAY

Köpte festligt läppstift som matchade min vampyrigt vita hy. Så nu tänker jag använda detta flitigt på höstens alla festligheter. (Till exempel  barnkalas på Andys lekland och andra glamorösa tillställningar man blir bjuden på som världsberömd bloggerskan).

HERO AT NIGHT HERO AT DAY
HERO AT NIGHT HERO AT DAY

För att kompensera alla glamorösa outfits, creddiga människor och intaget av tungt, rött vin, åkte jag med kidsen till landet dagen efter. Vi plockade på riktigt svamp. SÅ helylle! MUM OF THE YEAR!! Premiär för mig och känner att det gör jag gärna igen, förvånad själv över hur duktig och frisk jag kände mig efter 20 minuter i skogen och korg full av giftig och kladdig svamp som vi absolut inte kunde äta. Gick efter färg och form och valde bara dom snygga svamparna i skogen och rejectade alla grådaskiga och svampiga svampar. Dvs kom hem med proppfull korg fylld av rent och skärt gift. Safety first så vi gick snabbt över till att plocka äpplen.

HERO AT NIGHT HERO AT DAY

Hann även gå på loppis och köpa en röd porslinshöna, (passade på eftersom Edin är bortrest och inte ser att djurformade prydnader tar över även huset på landet), vilket är obligatoriskt när man äter kokta ägg på landet-frukost.

HERO AT NIGHT HERO AT DAY

För hönan passar ju så bra med den här vackra kökshandduks-hållar-tjuren som vi har i köket på landet. Den som vi köpte i Paris när Edin friat (för andra gången, pga jag sa nej första- lång historia), för ca 100 år sen.

HERO AT NIGHT HERO AT DAY

Och så avslutar vi jordens mest osamanhängande blogginlägg med en bild på en fotogensik ladugårdsdörr och nu känner jag att jag längtar nu tillbaka till landet så mycket och framförallt att vill ha förra helgen i repris, tänk vad det vore trevligt, att kunna trycka på tillbaka knappen och göra allt igen?

Rebekah · 3 years ago
Gu vad jag älskar dig blogg. Inspiration och självironi i ett PERFEKT hopkok. Tack!!

Lina Kjellvertz · 3 years ago
ÅHHH! Tack va kul att nån förstår ironin, takes one to know one :)

caroline · 3 years ago
Hahaha alltså hur härlig och rolig är inte du? Snälla skriv oftare! :)

Lina Kjellvertz · 3 years ago
haha va bra att det går fram! peppad jag blir :)

Lina Kjellvertz

Lina Kjellvertz

Lina, inredare och set designer.

 

Delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: lina@dustydeco.com

instgram: linakjellvertzinterior