Fredagstipset

4 years ago

Igår var vi förbi HM home som har öppnat butik på Biblioteksgatan. PERFEKTA gå-bort-presenter, (fast det har vi ju på Dusty också såklart!), lurviga och fluffiga kuddöverdrag och så samarbetet med Bunches blomaffär som är pricken över i.

 

FREDAGSTIPSET
FREDAGSTIPSET
FREDAGSTIPSET

Går dit nu idag igen o köper den här vasen som kommer passa perfekt i vårat numera fransk-bohema-kök (en förskönande beskrivning av snett, vint, lite slitet men charmigt), på vårat nya fyndade(1500 spänn på auktion, YES!) köksbord.

FREDAGSTIPSET

Louise · 4 years ago
Hej Vad har ni för kulör på köksgolvet?

Lina Kjellvertz · 4 years ago
Kul att du diggar! Det är Nordsjö golvfärg och den heter S2500- N kalkstensgrå!

Julia · 4 years ago
Hej! Sååå fin färg på väggarna, vill du dela med dig av vad den heter?

Lina Kjellvertz · 4 years ago
Hej! Om du menar i köket så heter den sparv från Alcro!

Lina Kjellvertz

Lina Kjellvertz

Lina, inredare och set designer.

 

Delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: lina@dustydeco.com

instgram: linakjellvertzinterior