Tar tillbaka allt

5 years ago

..jag sa igår. Vill INTE flytta. Älskar vårar hem.

Vi fick hjälp av en färgexpert, Jill Windahl, när vi flyttade in förra julen. Nu är vårt hem med i Alcros magasin, plåtat av Klas Sjöberg. Måste gå till närmsta färgbutik och haffa ett ex. Nej 5!

Så härligt att se sitt hem nystädat, nybäddat, utan (fula plastiga) leksaker och överfull diskho! Sköt just en gammal kaffekopp, ett ritblock, ett munspel och 100 tuschpennor, (utan kork el eventuellt med fel kork på), åt sidan för att få plats med datorn vid bordet när jag skriver detta. Men det kan man inte tro när man ser bilderna nedan va! Haha!

Lina Kjellvertz

Lina Kjellvertz

Lina, inredare och set designer.

 

Delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: lina@dustydeco.com

instgram: linakjellvertzinterior