Blue baby, blue.

5 years ago

Ni är många som frågar mig vad vi har för färg på luckorna i köket. NÄÄÄ jag skoja bara, ingen har hittills frågat mig NÅGONTING men jag gillar att börja inlägg så, låter som en tvättäkta bloggare då. Så jag tänker börja  använda det nu i många sammanhang och varje gång jag gör det så vill jag att ni ska veta att jag ljuger.

43A3331x-1024x683Hurusom, våra köksluckor är som ni ser, grå och våra köksväggar är nån form av vita. Men det ska det bli ändring på. Mammaledigheten gör mig ytterst rastlös och nu plötsligt har jag fått för mig att vårt kök, (som är en rak kopia på restaurangen BRILLO), inte är riktigt tillräckligt likt, Brillo/Riche eller Sturehof, så nu måste vi måla väggarna Sturehofblå. erkänn att ni också tror att charkisarna och vinet skulle smaka bättre i mitt kök om det var så här blått?

stockholms_matmarknad_foto_anders_thessing

Så kunde Edin stå i köket och vinka till mig så här festligt när jag kom hem. Eller väcka mig med diverse delikatesser, på morgnarna.

Har som vanligt vänt mig till min bästa vän Pinterest för råd, samt lite stoff till införsäljningen här hemma. Har hittat några heta blå kandidater;

http://avaxhome.ws/blogs/FAV2009 - My blog

ede9a1ff206186ef8165e1a35b6ae0e3

62576dd37bca4b039b231c5bc4458042

546a9eda6a102acf0e4ed5f8cfd46b9c

PICS: WHITEGUIDE // THEWAYWEPLAY // RECYKLART // REDEDITION // MYDOMAINE //COCOKELLEY

To be continued, om, (läs när),  jag får igenom detta. Blink blink älskling.

 

Lina Kjellvertz

Lina Kjellvertz

Lina, inredare och set designer.

 

Delägare till www.dustydeco.com med min man Edin som jag har Lola 7 år och Max 4 år ihop med. Bor på Mallorca och älskar att loppisfynda, vara vid havet, läsa, skriva och mest av allt att lägga oliver i vackra skålar, chark på vackra skärbrädor och hälla iskall cava i tunna glas och bjuda vänner på kalas hemma i trädgården.

mail: lina@dustydeco.com

instgram: linakjellvertzinterior