Simple Feast & Elin Nord

Kitchen

Simple Feast & Elin Nord

Elin Nord bor med sin man Ricki, barnen Charlie och Vega, plus en bebis påväg, i Enskede utanför Stockholm. I ett samarbete med Simple Feast fick familjen prova på livet med matkasse från företaget som vill inspirera till en mer hållbar livsstil full av njutning, smakintryck och härliga upplevelser. Fotograf: Linda Alfvegren/Agent Bauer Styling: Louise Rizell

Simple Feast & Elin Nord

Hur ser era middagsrutiner ut?

Jag älskar faktiskt våra middagsrutiner. Vi hjälps oftast åt allihopa. Någon lagar mat medans den andre dukar. Charlie älskar att hjälpa till med maten. Vega får vi med på tåget ibland. På helgen lägger vi ner mer tid helt klart, just för att det finns mer tid. Men vi sätter oss tillsammans varje kväll vid middagsbordet. Jag tycker att den tiden och gemenskapen är viktig. Tjatet med att barnen ska sluta äta med händerna skulle jag  i och för sig gärna skippa.

Simple Feast & Elin Nord

Vem/vilka i er familj lagar maten till vardags?

Jag tycker att vi hjälps åt! Kanske att Ricki är den som står för lite mer matlagning hos oss. Men det går i perioder och beror lite på vad vi ska laga. Den andre dukar och gör en sallad. Oftast är Charlie med. Vega har ett större behov av att landa och bara ta det lugnt efter förskolan. Men hon står för historierna vid middagsbordet.

Bästa med Simple Feast?

Att det på riktigt underlättar och är enkelt! Vi har provat en del matkassar under åren. Minns speciellt en som vi avslutade efter att Ricki ensam med barnen skulle laga mat och fick en hel kokosnöt han skulle knäcka och ha i maten på något vis. Plus en massa annat. Den stressen orkar man inte med en vardag! Det är ofta väldigt många moment samt att man får en lista med saker man ska ha hemma osv. Simple Feast är enkelt att laga, allt är med och det tar ca 10 min. Perfekt!

Simple Feast & Elin Nord
Simple Feast & Elin Nord

Vad tyckte barnen om Simple Fest?

Våra barn är bra på att äta och smaka mat och de gillade det. Vissa rätter mer än andra. Det är mycket grönt i Simple Feast eftersom Simple Feast är vegetariskt och barnen tycker faktiskt om de flesta grönsaker så det är ju toppen! Maten är också väldigt fin att titta på och jag tycker att även det väcker intresse hos barnen.

Simple Feast & Elin Nord
Simple Feast & Elin Nord

Märkte ni någon skillnad i vardagen med Simple Feast?

Men absolut! Vardagsmaten är ju inte alltid den roligaste maten att laga eller att hitta på så Simple Feast underlättar ju verkligen. Enkelt och gott med bra recept. Det går snabbt och man slipper tänka. Att slippa matstressen vissa vardagar är ju guld värt! Simple Feast avlastar samt väcker fantasi med grymma och inspirerande recept.

Simple Feast & Elin Nord
Simple Feast & Elin Nord

Kolla in Simple Feast här!

Published May 2, 2019