Vi drog till fjällen

3 months ago

I somras packade vi bilen och åkte 10 h norrut mot Lindvallen, Sälen! Ingen av oss har varit på skidresa eller varit i fjällen förr så vi såg verkligen fram emot att åka upp. Lite nervöst var det att åka så långt med barnen men det gick över förväntan bra. Snacks, allsång, Ipads och poddar höll oss sysselsatta under den långa turen. Alltid trott att när jag åker till fjällen nån dag så är det ett snötäckt vitt landskap och mysiga häng vid öppna eldar på kvällarna men nejdå, det blev sommar och ett lite halvtomt Sälen istället! Vi hade nog inte kommit på idén att åka upp denna sommaren om inte det var via Kennets jobb som vi fick hyra stuga till bra pris faktiskt.

Det var verkligen roligt att få uppleva och testa på så många aktiviteter tillsammans med barnen. Jag och barnen testade zipline för första gången och det var så roligt. Stället vi var på var uppbyggd med massor med olika banor och svårighetsgrader. Under några timmar så klättrade, kröp, balanserade och swishade mellan träd. Roligt att se hur barnen blir säkrare på de olika rörelserna och att få samarbeta på banorna.

Nästa gång vi åker mot fjällen så får det bli ett snötäckt fjäll så vi kan testa på vinteraktiviteter och förhoppningsvis se norrsken! Hade varit helt underbart att få uppleva!

Vi drog till fjällen
Vi drog till fjällen

Swish mellan träd och sjö!

Vi drog till fjällen

Pumptrack-bana som barnen körde runtrunt & runt på. Tänkte på 8-bit spelet Excitebike här hehe…

Vi drog till fjällen
Vi drog till fjällen

Vi åkte lift för en kortare vandring mot…

Vi drog till fjällen

Stensjön!

Vi drog till fjällen

<3

Vi drog till fjällen

Pocky’s! Bra färdsnacks 🙂