Flyttlådor lastat med chilioljor, stekta baos & minnen

12 months ago

Flyttlådor lastat med chilioljor, stekta baos & minnen

Hej och glad fredag på er! Solen skiner här i Malmö och det är äntligen flyttdag för min blogg till TWWP idag! Jag heter Karin Lei och är kokboksförfattare,  jobbar med mat på lite olika sätt och är även personlig assistent för min syster just nu. Jag sa upp mig som kommunikatör för ett par år sedan för att satsa på mat, starta eget och ett mål om att skriva kokbok. Jag är uppvuxen på mina taiwanesiska föräldrars restauranger och mat har på olika sätt varit en viktig del av min familj. Dels som viktig inkomst för familjen men även vårt sätt att umgås och för mina föräldrar att dela den taiwanesiska maten och kulturen med mig och mina tre systrar.

Ska bli så himla kul att få vara en del av gänget här på TWWP som jag tycker gör riktig grym content med artiklar, bloggar, och samarbeten.  Jag kommer att fortsätta blogga om mat, dela recept och även skriva om minnen, tankar, inspiration, resor och stort och smått i vardagen. I bloggflytten har jag med mig massor med recept, lite restips med mera så välkomna att söka och kolla i “lådorna” och ha en härlig helg! Just det, på Instagram hittar ni mig på @karinlei

Tack Bea, Karolina, Louise & Emely för varma välkomnandet <3

/Karin

 

Emely · 12 months ago
Bästa, inspirerande och fantastiska Karin. Så glad att du är här!

Karin Lei · 12 months ago
Tack kära! Känns så himla kul att vara igång, lets play and roll!!

Pei · 12 months ago
Vad roligt!!

Karin Lei · 12 months ago
Whoop whoop!!!

Elvira · 12 months ago
Ska bli roligt att följa dig

Karin Lei · 12 months ago
Tack så fint att höra Elvira! Ha en underbar lördag :) /Karin