My donut <3

5 years ago

  [caption id="attachment_927" align="aligncenter" width="3024"] Ett år sedan jag tog denna bilden på väg för att hämta Felix.[/caption] [caption id="attachment_926" align="aligncenter" width="3456"] Ett år senare med min egna lilla donut Lucas![/caption] En fredag för prick ett år sedan så började jag känna av sammandragningar, jag var på väg till Bageri Leve för Munkfredag på Leve och veckans smak: Choklad/Hallon/Lime - Seg kolachokladkräm med valrhona Choklad [haha hittade tillbaka till smaken på deras Instagram]. Otroligt exalterad över att det verkligen var dags snart att få träffa vår lilla efterlängtade kille och oro för förlossningen och hur det skulle gå såklart. Den kvällen låg jag i soffan och tittade på när Kennet och Felix delade på munken efter middagen och tänkte att snart, snart så är vi fyra runt vårt matbord. Munkfredag kommer för mig alltid att förknippas med början av ett nytt kapitel för min familj  <3