Nya vyer!

3 weeks ago

Nya vyer!

Vi har gått och skaffat landställe! Så himla spännande. Vi har hittat ett drömställe uppe bergen ovanför San Diego… Henrik gillar som ni vet att roam free så att säga, och det här är det ultimata stället för det. Jag kommer satsa på stugmys och härliga hajker med barnen. Barnen kommer få natur så det räcker och blir över – OCH snö på vintern. Vi har utsikt över både berg och hav! 2, 5 timma från LA bara. Så det blir det perfekta stället att åka till på helger och lov. Så kul med nytt projekt. Nu är det en total makeover av stugan som vi börjar med. Och ni får hänga med! Nästa post blir en inspirations-post med bilder på inredning och dekor för det ultimata stugmyset…

Nya vyer!
Nya vyer!
Nya vyer!
Nya vyer!
Nya vyer!
Nya vyer!
Nya vyer!
Nya vyer!

Ska bli kul att ta tag i denna makeover!

Nya vyer!

Fantastisk utsikt från alla håll.

Nya vyer!
Nya vyer!

Henrik under sin “korkek”. Tack älskling för att du alltid tar oss med på så roliga äventyr! Aldrig en tråkig stund med dig!

Rebecka · 3 weeks ago
Åh, älskar din blogg Karin! Så roligt att du uppdaterar och spännande med nya äventyr :) Det ska bli roligt att följa! <3

Eva · 3 weeks ago
Ser helt underbart ut ! Glad att vi får hänga med på ett hörn

Mia · 3 weeks ago
Grattis! Så fint! Vilken utsikt! Ser fram emot att få följa med på renoveringen!

josefin · 3 weeks ago
Vilket härligt ställe! Hur tänker du kring att spara på resurser, hållbarhet osv när det kommer till renoveringar och ombyggnationer? Ser inte ut som ett speciellt nergånget ställe som behöver en total makeover??! Vore kul att höra kring det.

Anna · 3 weeks ago
Vad mysigt! Så fin utsikt!!!

Wea · 3 weeks ago
Vilken dröööm! Så fantastiskt fint!! Lyllos er :-) Golven är ju så fina, ska ni inte hellre behålla dem och satsa på ljusa väggar och tyger istället? Målade golv och särskilt glansiga blir så himla fort dammiga och sjaskiga och nötta av spring in och ut, och i stugan brukar det bli si och så med att ta av skor och ni kommer att släpa runt fritidsgrejor som skidor, pjäxor och annat skoj. Ett trägolv tål lite stryk och blir bara vackrare av lite liv. Så tycker jag i alla fall, men jag är säker på att det blir bra vad ni än gör!

Lotta · 3 weeks ago
Men MAGISKT! Vilket ställe! Helt underbart. Stort inspotips är ju huset i Yellowstone, älskar den serien. Ska bli såååå roligt att följa detta, nytt instakonto också tro?