Sommaren i bilder!

3 years ago

Sommaren i bilder!

Ja alltså jag har inte haft tid att göra några blogg inlägg under sommaren – men nu kommer här ett matigt inlägg med massa bilder! Känner lite höst i luften idag – och vi har inte så många dagar kvar här i Sverige för denna sommar, så en liten summering känns på sin plats! Vi har haft det så himla bra! Det har varit full rulle från början till slut – vi har träffat familj och vänner, vi har åkt en massa båt, vi har varit i Stockholm, levt mestadels ö-liv på vår lilla ö men också varit på landet en hel del. En fantastisk sommar och nu känner vi oss rätt redo för LA liv och rutiner! Ska nog fira när jag släpar mina sista matpåsar från bilen, till båten, i båten, från båten till huset – för denna gång… Men får nog också vara tacksam för allt detta släpande med tanke på allt ätande! Det får väl ses som den work out jag annars missar!

kram på er

Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!
Sommaren i bilder!

Eva · 3 years ago
Så kul med uppdatering och fina bilder! Blev orolig att du slutat blogga.

Raija · 3 years ago
Så fantastiskt härligt ni har där.