Universal har öppnat!

4 months ago

Universal har öppnat!

Harry fyller ju år på sommaren och missar därmed alltid att fira med sina kompisar här. Så då brukar vi hitta på något speciellt innan vi åker till Sverige härborta. Och nu i med att theme parks etc öppnats så blev det ett besök på Universal. Bästa kompisen Bradley hängde på.

Universal har öppnat!

Drömmen för Ellie att träffa Poppy från Trolls.

Universal har öppnat!

Och var detta kanske drömdrickan?? Ett berg av socker från Despicable me-cafeet.

Universal har öppnat!

Självklart köpte hon hela Poppy-kostymen!

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40