Trapp galleri

5 months ago

Trapp galleri

När vi var här och tittade på det här huset första gången så var det första jag fastnade för den här trappan… sedan dess har vi försökt komma på vad vi ska ha på väggarna. Trappor är alltid lite knepiga. Vi började samla på oss fina Hermès sjalar som vi nu sedan ramat in. Och trappan har blivit lite utav ett galleri. Jag tycker det blev riktigt fint!

Trapp galleri
Trapp galleri
Trapp galleri
Trapp galleri
Trapp galleri
Trapp galleri
Trapp galleri

Eva · 5 months ago
Så fint!

Sara · 5 months ago
Så snyggt! Love it!

Karin Bastin

Karin Bastin

Bor i Los Angeles med min man Henrik, våra barn Harry, Caesar, Ellie och vovven Buster. Är ö-bo i Sverige på somrarna. Skriver om inredning, familj, kompisar och vad jag sysslar med. Och hörs i podcasten This is 40!

Lyssna på podden här: https://directory.libsyn.com/shows/view/id/thisis40